2777
2789
عنوان

نمی بینمت و بد حال من🖤 این تاپیک برای اقایون فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 49 پست

ریپلای کن تا نی نی یارو تگ کنم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کردم از کی میترسونی معلومم هست تقصیر شماست شما اول تهمت زدید دو قورت و نیمتم باقیه ؟

ولش کن قشنگم.. اهمیت نده.. اصلا محلشون نزار. یه مشت.. ندید بدیدن.. به خودشون میگیرن.. 😘😘

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

ولش کن قشنگم.. اهمیت نده.. اصلا محلشون نزار. یه مشت.. ندید بدیدن.. به خودشون میگیرن.. 😘😘

🫠اره جالب اینجاست 

خانوم بود و روانشناس مثلا تو بیوش زده بود 

واقعا یه بی شخصیت بی سواد هرزه بود 

ک منو قضاوت کرد

الهی بگردم  .... انقد در گیر خودم بودم.. یه سر بهت نزدم.. دورت بگردم انقد تنها تنها غصه نخور.. مگه من مردم آره 😥😥😥💔💔چرا هیچی بهم نمیگی اخه تو دختر قشنگم.. 

چه مامان بدی شدم از بچه هام غافل شدم😥😥😭😭💔💔

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

درخواست دوستی از آقایون میخوای؟ این راهش نی گلم

چقد واقعا شما هم انسانید.....

انگاری تو بلدی نه؟.... 

🫠اره جالب اینجاست خانوم بود و روانشناس مثلا تو بیوش زده بود واقعا یه بی شخصیت بی سواد هرزه بود ک من ...

راون خودشون تعطیله.. یه مشت بچه ابتدایی ریختن اینجا شدن مشاور.. خودشون تعطیلن 😐😇 

الهی بگردم .... انقد در گیر خودم بودم.. یه سر بهت نزدم.. دورت بگردم انقد تنها تنها غصه نخور.. مگه م ...

نگو مامان قشنگممم 

این مدت رفته بودم تو لاک خودم 

قربونتون ک حواستون بهم هس😍

نگو مامان قشنگممم این مدت رفته بودم تو لاک خودم قربونتون ک حواستون بهم هس😍

دیگه  تنهایی نرو. تو لاک خودت..منم ببر..😍یجوری جا میگیرم😘😘خدا نکنه عشقم😘😘.. 

چقدر با متنی که نوشتی دلم گرفت عزیزم😔دقیقا منم مثل تو حالم بده و درک میکنم که چی میگی🥺

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐