2777
2789
عنوان

نمی بینمت و بد حال من🖤 این تاپیک برای اقایون فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوری متن نمیخونی فقط با عنوان قضاوت

ماشاالله چ خوش اخلاق!!! 

ینی دختر تمام معیاراش تو بودی فک نکنم!! 

خیلیا اصلا ب معنی استیکر و این چرت و پرت اهمیتی نمیدن همینطور استفاده میکنن معنی استیکر هم تو هرجا یچیزی نوشته

حقا ک شما اقایون لایق هم صحبتی نیستید چه طرز صحبت مسخره میکنید ؟!واقعاااا تاسف بار

قلب تو قلب پرنده 😂😂

باشه. شرایط شما فرق داره. یاد گرفتم تاسف و خودخوری هیچ ارمغان و پایانی نداره. بای 

آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ...

ماشاالله چ خوش اخلاق!!! ینی دختر تمام معیاراش تو بودی فک نکنم!! خیلیا اصلا ب معنی استیکر و این چرت و ...

نمیخاد تو حال بدم 

به من حس ناکافی بودن بدی 

در جایگاهش نیستی 

ولی از ته دلم میخوام تو حال بدیات این حسو از یکی دریافت کنی 

دنیا گرده

اخییی🥲

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

درخواست دوستی از آقایون میخوای؟ 

این راهش نی گلم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

درخواست دوستی از آقایون میخوای؟ این راهش نی گلم

واقعا واقعا برات متاسفم 💔

از ته دلم با چشاییی ک تا ب الان از شدت غم گریه کردن 

میخوام خدا بی ابروت کنه 

تهمت زدی بهم 

خانم الکی مثلا روانشناس،

بد نبود تاپیک های قبلی هم میخوندی من ماهاست تو سوگواری،و افسردگی ام 

ک چنین تهمتی نمیزدی 

هرگز نمی بخشمت 

هرگز 

هر گز 

هرگزززززز

واقعا واقعا برات متاسفم 💔از ته دلم با چشاییی ک تا ب الان از شدت غم گریه کردن میخوام خدا بی ابروت کن ...

برو ببینم بابا نفرین دوسر داره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نفرین ب حق یه سر دارع توهم تهمت زدی اون شبم دل من شکسته بود تو بدترش کردی پس منتظر کارمای تهمت و دل ...

خفه شو بابا یه کارما یاد گرفتین همش میگین