2777
2789

دو سال پیش شوهرم رو با یه سیم کارت امتحان کردم

اصلا فک نمیکردم پا بده

ولی داد

یه روز باهاش چت کردم 

از این رو به اون رو شد

شب که‌ اومد خونه اصلا به من و دخترم محل نمیداد

باورم نمیشد به این زودی رنگ عوض کنه داشتم دیوونه میشدم 

همون شب لو دادم قضیه رو

ولی باور نکردی نبود که تبدیل به یه آدم دیگه شده بود 

تیپ میزد میرفت سر کار تحملم براش سخت شده بود انگار…. 

دوماه بعدش هم بهم پیشنهاد طلاق داد …به همین سادگی…..

الان دو سال گذشته و همچنان پرقدرت سر تصمیمش هست

حتی بچمونم رها کرده و حالشم نمیپرسه 

من ده سال ازش کوچیکترم تحصیلات عالیه دارم هزاران برابر ظاهرم ازش بهتره …بچمون مث دسته گل… هشت سال زندگی که بخاطرش هر تحقیر و سختی تحمل کرده بودم بخاطر یه دختر خیالی که فقط یه روز باهاش حرف زده بود به باد داد..انگاری خیلی بهش مزه کرد…..

یکی دیگ باهاشه ب خاطر دختر خیالی نیست

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

مطمئنی فقط بخاطر همون بوده؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که میگی بعدش لو دادی خودت بودی

احتمالا یه واقعی دیگه در کاره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

فععععععک نکنم

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

وااای اخه مگه آدم شوهرشم امتحان میکنه معلوم که خوشش میاد و عادت میکنه !!! این امتحان کردن برای پارتنر بود حدود ۱۵ سال پیش بخدا من یادم دبیرستان بودیم از اینکارا میکردیم