2777
2789
عنوان

شوهرم زندگی چندین سالمون رو به خاطر یه دختر خیالی به باد داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 40 پست
وااای اخه مگه آدم شوهرشم امتحان میکنه معلوم که خوشش میاد و عادت میکنه !!! این امتحان کردن برای پارتن ...

من اشتباه کردم 

ولی فک نمیکردم تا این حد بی جنبه و هول هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خیالی چیه وقتی لو دادی خودت بودی

منم اگه شوهرم امتحانم‌میکرد ازش متنفر میشدم و طلاق میگرفتم

این کار تو یعنی بهش شک داشتی

زندگی با شک چه فایده ای داره

خودت دستی دستی زندگیتو به باد دادی

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
دختر خیالی چیه وقتی لو دادی خودت بودیمنم اگه شوهرم امتحانم‌میکرد ازش متنفر میشدم و طلاق میگرفتماین ک ...

اره آدم متنفر میشه موقتا حتی شاید تا چن ماه  ولی نه در حدی که زندگی رو خراب کنه 

اصلا فرض کنیم از من برید….. برای چی قید بچه دو سالش رو هم زد

برای چی تیپش عوض شد رفتاراش عوض شد…یه جوری به خودش میرسه از اون شب به این ور که انگار زندگی دوباره بهش دادن

شما چون حساس شدی رو اون ماجرا فکر می‌کنی از اون شبه، و گرمه قضیه چیز دیگه است! سرش یه آخوری بنده احت ...

نمیدونم ولی اخه تا قبل از اون شب اوکی بود ..دقیقا از همون شب همه چی عوض شد حتی لباس پوشیدنش

توی همون یه روز چت انقد دلبسته شده بود و باور کرده بود همه چیو که باور نکردنیه! 

میدونی انگار مزه رفت زیر زبونش .. 

شما این آدم رو نمیشناسین که تا چه حد ابله و نفهم هست 

مخواد ازت انتقام بگیره حرصت بده

کار از حرص در آوردن گذشته💔 

همه چی تموم شده 

دیگه چیزی نمونده به کارای قانونی

یه خورده من لفت دادم تا الانشم بخاطر حق و حقوقم 

چون حاضر نیس بچه رو گردن بگیره 

مجبورم یه مقدار از حقم رو بگیرم بتونم از پس مخارجش بربیام🥲

تا حالا ده تا وکیل گرفته نزدیک به یه میلیارد خرج کرده برای دادگاهها ولی حاضر نیس هزارتومن به من بده

نمیدونم ولی اخه تا قبل از اون شب اوکی بود ..دقیقا از همون شب همه چی عوض شد حتی لباس پوشیدنشتوی همون ...

بنظرم شوهرت فقط لیوانی لبه ی تیغ بوده حاضر به افتادن 

وگرن انقدر زود زندگیشو به یه حوس نمیباخت اصلا بگیم شما اشتباه کردین پس ایشون چرا زود خودشو باخت بنظرم اشتباهت این بوده ک از اولش فهمیدی تورو بچتو باخته  طلاق نگرفتی موندی 

آدم طبیعی که نیس …یه تختش کمه کلافقط برا کلاهبرداری مغزش خوب کار میکنه باقی جاها تعطیل

باز هر چی باشه حتما یه توضیحی داره یا یه جواب کوتاه بنظرم ازش بپرس 

بگو طلاق میخایی بخاه قبول اما فقط راست پوستکنده جوابمو بده ک چرا چی عوض شد ؟

بنظرم حقته ک بفهمی ن اینک تا اخر عمر خودت  عذاب بدی ک فقط به نام یکی دیگ چت کردی

بنظرم شوهرت فقط لیوانی لبه ی تیغ بوده حاضر به افتادن وگرن انقدر زود زندگیشو به یه حوس نمیباخت اصلا ب ...

انقد بهش بها داده بودیم فک میکرد پسر شاهه و داره حیف میشه پیش ما 

انقدم احمقه ..مزه عشق جدید رفت زیر زبونش ..فهمید که یه حس جدید چقد میتونه بهش لذت بده و ….

چون شغلش جوریه که فقط با مرد سرکار دارن 

باز هر چی باشه حتما یه توضیحی داره یا یه جواب کوتاه بنظرم ازش بپرس بگو طلاق میخایی بخاه قبول اما فقط ...

پرسیدم بارها ولی جواباش چرت و پرت بود

میگه تو خراب کردی تو نخواستی و … همش دنبال مقصره