2777
2789

دخترا من رشته ام جزو رشته های تاپ دانشگاه نیست ولی عاشق کار مشاوره بودم همیشه 

من روش مطالعه ی اصولی هر درسی رو بهش یاد دادم براش منابع متناسب با سطحش انتخاب کردم 

برنامه ریزی استاندارد براش تهیه کردم هر شب باید بهم گزارش بده هفته ای یکبار باهاش تماس میگیرم 

چند تا استاد بهش معرفی کردم 

و گزارش کارهاشو هم تحلیل میکنم 

شما اگر بودید از من راضی بودین ؟🥺

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

اره

از لحاظ روحی غافل نشو

ازمون های مختلف و بررسی کن و آزمون زیاد بزار تو برنامه اش چون رمز موفقیته

مرور هم بزار تو برنامه 

حواست به نهاییش هم باشه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم سالها در زمینه این راه و روش ها و اصول برنامه ریزی مطالعه کردم

رشته ی تحصیلی خودت مهم نیست

خیلیا تا پزشک میشن بی مطالعه میرن مشاور میشن که گند میزنن به بچه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ارهاز لحاظ روحی غافل نشوازمون های مختلف و بررسی کن و آزمون زیاد بزار تو برنامه اش چون رمز موفقیتهمرو ...

چشم حواسم هست 

بهش گفتم یه طوری مطالعه کنه همزمان متن رو دقیق یاد بگیره و است فراوون کار کنه 

تایم مرور غالبا با تست مرور کنه زیاد درگیر درسنامه نشه حین مرور 

آزمون های ماز رو براش در نظر دارم

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

مشاوره کار اسونی هست 

در اصل خود فرد هست که باید بخونه 

مشاور هر چقدر هم حرفه ای باشه وقتی فرد نخونه فایده نداره

پس اصل کاری فرد هست و هر جا برسه خودش تلاش کرده نه مشاور 

هوش مصنوعی هم مشاوره و برنامه ریزی میده 

نه درخواست و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم 

رشته ی تحصیلی خودت مهم نیستخیلیا تا پزشک میشن بی مطالعه میرن مشاور میشن که گند میزنن به بچه

رشته تحصیلی خودم حقوقه ولی تایم خیلی زیادی کلا در زمینه کنکور و راه و روش هاش مطالعه کردم یه تایمی رایگان با دانش آموزان کار کردم و تجربه دارم خدایی

مشاوره کار اسونی هست در اصل خود فرد هست که باید بخونه مشاور هر چقدر هم حرفه ای باشه وقتی فرد نخونه ف ...

آره ولی من ازش گزارش کار می‌خوام سعی میکنم با شیوه ای اون تعهد رو درونش ایجاد کنم 

حتی اگر لازم باشه هر روز باهاش تماس میگیرم تا برنامه رو انجام بده 

دلم نمی‌خواد چون خودم رشته ی تاپ تجربی نیستم 

یه وقت کم کاری در حقش بشه

چشم حواسم هست بهش گفتم یه طوری مطالعه کنه همزمان متن رو دقیق یاد بگیره و است فراوون کار کنه تایم مرو ...

واسه مرور میتونی تست های تیک زده یا ازمون های دیگه بزاری

رمز موفقیت خیلیا ازمون زیاد و متفاوت زدنه

واسه مرور میتونی تست های تیک زده یا ازمون های دیگه بزاریرمز موفقیت خیلیا ازمون زیاد و متفاوت زدنه

بله درسته 😍❤️

خیلی ممنونم از یادآوری این نکته