2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان  🌸

برای نوزاد زیر یک سال، مخصوصاً در سن ۹ ماهگی، مصرف داروهای سرماخوردگی مثل پلارژین (Pelargonium) به هیچ عنوان بدون نظر پزشک توصیه نمی‌شه ❌

🔹 چرا؟
مطابق منابع علمی  ، هیچ داروی گیاهی یا شیمیایی برای درمان سرماخوردگی در نوزادان زیر یک سال اثربخشی ثابت‌شده و ایمنی کامل نداره. سیستم ایمنی و متابولیسم نوزاد هنوز نابالغه، و حتی ترکیبات گیاهی ممکنه باعث تهوع، آلرژی یا تحریک کبد بشن.

✅ کارهایی که مؤثر و ایمن هستن:

•  (آب نمک استریل بینی مخصوص نوزاد  که به صورت قطره داخل داروخانه هست) چند بار در روز برای باز کردن بینی.
  • مرطوب نگه داشتن هوای اتاق با دستگاه بخور سرد.
  • شیر مادر بیشتر (یا شیر خشک طبق معمول) چون بهترین تقویت‌کننده سیستم ایمنیه.
  • لباس سبک و دمای اتاق حدود ۲۲–۲۴ درجه.
  • اگر تب بالاتر از ۳۸ شد یا بی‌قراری، سرفه شدید یا کاهش اشتها داشت، باید حتماً معاینه بشه تا گوش یا ریه بررسی شن.

🌿 خلاصه: پلارژین برای ۹ ماهه‌ها ایمن نیست؛ درمان اصلی، مراقبت حمایتی و کنترل علائمه.

برای دیدن ویدیوهای علمی و کوتاه درباره‌ی مراقبت از نوزاد ، حتماً سر بزن به کانال یوتیوب من:
🎥 دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1