2777
2789
عنوان

رل دوستم براش انقد پول زده منم رفتم کات کردم با رلم 😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 48 پست
منم همینو میگم زنی ک خرج نداره ارج نداره همین دوستم مطمعن باش پسزه بیشتر براش ارزش قاعل میشه من دربن ...

اشتباه از خودمونه 

ادم رل نداشته باشه تنها باشه بهترعه تا با کسایی باشه ک ارزش آدمو نمیدونن 

دوره زمونه عوض شده ادم هرچی پر توقع تر باشه ارزشش بیشترعه 

پسری ک واست خرج کنه  سعی میکنه از دستت نده ولی اونی ک براش خرجی نکردن رو راحت میذارن بره. ارزشم قايل نمیشن

برو با کسی رل بزن ک قدرتو بدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از خودمونه ادم رل نداشته باشه تنها باشه بهترعه تا با کسایی باشه ک ارزش آدمو نمیدونن دوره زمون ...

دقبقا منم نظرم همینه تنهایی خ بهتر از بودنه 

اللن اینارو بهش میگم میگه من ارزش قاعل نشدممممم من فلان کارو نکردم من ب تو ثابت نشدم فلان 

😒😒😒

به امید رسیدن به دو تا 

خب دیگ بدون اینک خرج کنه باهات حال میکنه چی بهتر از این کجا همچین ادم ساده ی گیر بیارعه؟

ببین ی خرحایی میکنه ولی خب من توقعم بیتشر از اینه

به امید رسیدن به دو تا 

ن از این فکرا نمیکنه فقظ از سرکوفت زدن و اینا بدش میاد اصلا ازش نخاستم ی بار فقط ب شوخی چون ما خیلی ...

ما قصد ازدواج داریم خانواده ها هم میدونن ولی فعلا خانواده ام راضی نیستن بیان خواستگاری و ما تو بلاتکلیفی هستیم

ما حتی بریم بازار من چیزی برا خودم بگیرم با کارت خودم حساب میکنم خوراکی منظورم نیستا 

ولی هر چند وقت یه بار برام گل میگیره میریم بیرون شام و اینا میگیره تولد هم میگیره 

مناسب هم معمولا هدیه میگیره حالا بعضی مناسبت ها 

من توقع بیشتری ازش ندارم 

ما قصد ازدواج داریم خانواده ها هم میدونن ولی فعلا خانواده ام راضی نیستن بیان خواستگاری و ما تو بلاتک ...

مام همینیم دقیقاااا عین شما همه چیمون 

ما خونواده اونم مخالفن 

توقع باید بیشتر باشه چون ارزش ادم بیشتره

به امید رسیدن به دو تا 

مگه باید تعهد باشه واااا باااید حمایت کنه باید

چرا از بابات پول نمیگیری؟ چرا خودت کار نمیکنی؟

پولی که یه پسر با هزااار منت بده ادم اندازه هزار تا فحش توهین امیزه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

وظیفشه ک بزنه

اگه بزنه تو درقبالش چی بهش میدی؟ هیچی

وقتی ی پسر برای پارتنرش پول میزنه بار اول و دوم لطف ولی بار سوم تو ام باید در قبالش ی چیزی بهش بدی

این سواد رابطه هس آبجی

چرا از بابات پول نمیگیری؟ چرا خودت کار نمیکنی؟پولی که یه پسر با هزااار منت بده ادم اندازه هزار تا فح ...

بابام میده خودمم شاغلم گلم 

ن اون بده اصلاااا منت نمیزاره فقط باید ازش بخام بیشتر

به امید رسیدن به دو تا 

اگه بزنه تو درقبالش چی بهش میدی؟ هیچیوقتی ی پسر برای پارتنرش پول میزنه بار اول و دوم لطف ولی بار سوم ...

اره عزیزم ولی منم ادمی نیستم ک هی بگم 

باید چن بار بگم ینی خودش عقلش نمیرسه باید ازش بخای حتمن 

ولی خب خرج و اینا میکنه برام همیشه

به امید رسیدن به دو تا