2777
2789
عنوان

رل دوستم براش انقد پول زده منم رفتم کات کردم با رلم 😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 48 پست
اره ادم خوبیه ولی خب من میگم بعد ۳ سال البته ک ازش نخاستم ی بار خاستم داد از ایناست ک هرچقد داشته با ...

خب بالاخره دیگه حمایتت میکنه ولی نباید اینجوری باهاش صحبت میکردی اگه دوستش داری دوستت داره برو باهاش حرف بزن بگو من با خودم فکر کردم نباید واقعا اون طور حرف میزدم و اینا اینجور بحثا ارزش نداره میونه ی بینتون خراب بشه که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بالاخره دیگه حمایتت میکنه ولی نباید اینجوری باهاش صحبت میکردی اگه دوستش داری دوستت داره برو باهاش ...

دوسم داذه اره بابا همه میدونن ک چقد میخادتم منم خب سرکار میرم اصن ادمی نیستم ک ازش بخام اما بخام سریع تهیه میکنه مثلا برا تولدم ۴ تومن هدیه گرفت ولی اینکه ازش ابنهمه بخام هنوز نخاستم ولی خب مطمعنم نداره انقدو ی جا بده 

ولش کن بزار خودش بیاد ک بتونم ی چیزی بگم 

به امید رسیدن به دو تا 

اره میدونم ولی خب زورم میاد وظیفشه ک بده همه کار کرده کادو ی بارم خاستم پول ب شوخی داد بهم ولی خب من ...

اصلا وظیفه اش نیست مگه شوهرته 

من سه سال و خورده ای باهاشم یک بار ازش پول نخواستم اصلا روم نمیشه چون هیچ وظیفه ای نداره بهم پول بده عزت نفست رو حفظ کن دختر

نزار فکر کنه از اینایی هستی که میخوای ازش سوءاستفاده کنی خدایی نکرده 

اره میدونم ولی خب زورم میاد وظیفشه ک بده همه کار کرده کادو ی بارم خاستم پول ب شوخی داد بهم ولی خب من ...

وظیفه نیست 

اگرم داده،در حقت لطف کرده

کلا زشته معیارت پول باشه، مخصوصا که میگی قسط زیاد داره و خسیس نیست

همون بهتر که کات کنین

اصلا وظیفه اش نیست مگه شوهرته من سه سال و خورده ای باهاشم یک بار ازش پول نخواستم اصلا روم نمیشه چون ...

ن از این فکرا نمیکنه فقظ از سرکوفت زدن و اینا بدش میاد 

اصلا ازش نخاستم ی بار فقط ب شوخی چون ما خیلی باهم راحتیم 

گفتم و زد برام 

خب خودش برات چ هزینهایی میکنه ؟مثلا تولدت چقدر خرج میکنه برات؟

به امید رسیدن به دو تا 

وظیفه نیست اگرم داده،در حقت لطف کردهکلا زشته معیارت پول باشه، مخصوصا که میگی قسط زیاد داره و خسیس نی ...

گمشه حرصم دراومده رل اون براش اینهمه پول زد حالا این 😒😒

به امید رسیدن به دو تا 

نه اینکه وظیفه ای داشته باشه بخواد برای شما راه بی راه پولی بزنه اما من هم حمایت از پارتنر رو دوست دارم. مثلا اینجوری که اگر این ماه دستم تنگه کمکم کنه نگفته، یا اگر میدونه چیزیو لازم دارم برام بخره.

کارخوبی کردی زنی ک خرج نداره ارج نداره تو اگ زیبا نبودی باهات میموند؟ نه تو چرا جوونی و زیباییت رو م ...

منم همینو میگم زنی ک خرج نداره ارج نداره همین دوستم مطمعن باش پسزه بیشتر براش ارزش قاعل میشه 

من دربند پولش نیستم من میگم مسئولیت پذیر بشه طرفم

به امید رسیدن به دو تا 

نه اینکه وظیفه ای داشته باشه بخواد برای شما راه بی راه پولی بزنه اما من هم حمایت از پارتنر رو دوست د ...

دقبقا منظور منم همینه ولی من نمیکم ک مثلا دستم تنگه فلان 

منم حمایتو دوست دارم

به امید رسیدن به دو تا