2777
2789
عنوان

به قسمتی از گسستگی رابطه رسیدیم ک بدم میاد شوهرم بیاد سمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 53 پست
۴ سال

ببین جدایی هیچیو درست نمیکنه

این مشکلاتی که میگیو باید حل کنید یا حرف زدن با ازبین بردن فکرهای اشتباه دیدتو یذره خوب کن میدونم کم میاری فشار روحی روانی گرونی سختیه ولی خب زندگیته جونیته باید براش بجنگی تا درست بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین طلاق عاطفی کم کم اگه درستش نکنی به جدایی میرسه...منم با شوهر سابقم سر اختلافاتمون همین حس رو پیدا کرده بودم خوشم نیومد نزدیکم بیاد...حتی خوشم نیومد باهاش حرف بزنم...یا غذامو زودتر از اون می خوردم یا می گفتم سیرم بعداً خودم تنها می خوردم کم کم اونم خسته شد از تلاش کردن راضی به طلاق شدیم.

❤️❤️ 

ببین طلاق عاطفی کم کم اگه درستش نکنی به جدایی میرسه...منم با شوهر سابقم سر اختلافاتمون همین حس رو پی ...

که اینطور منم فکر کنم اخر رابطمون همین بشه 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
من کمبود محبت داره خفم میکنه

ببین واقعا این کمبود محبت ما زنا و داغون کرد حق داری

ولی مردا محبتشون باور کن باهمین کار کردن و تلاش کردن برای زندگیه آخه من جوننیم میمونه براشون که بخوان فکر کنن که و جوری خوش‌حالت کنند😞😞😞

بنظرت درست نمیشد ؟

نه اون نمی خواست شکاک بودن و مشکلات روحیش رو درست کنه و اصلاح کنه فقط می خواست با زبون خوش منو رام و مطیع خودش کنه...منم آدمی نبودم که بتونم تو محدودیت دوام بیارم...کم کم از چشمم افتاد و اونم فهمید منو نمی تونه رام خودش کنه کوتاه اومد که جدا بشیم هر چند تهش مهریه هم بخشیدم که فقط برم...الان که فکر می کنم می بینم ما اصلاً زندگی نکردیم فقط دو تا آدم از دو تا دنیای متفاوت یه سری خوشی زودگذر فیک برای هم ساختیم ما بین کلی تفاوت عقیده و شخصیت.

❤️❤️ 

ببین واقعا این کمبود محبت ما زنا و داغون کرد حق داریولی مردا محبتشون باور کن باهمین کار کردن و تلاش ...

نه وقتی خونه هم هست میره تو اتاق خودش

کلا نیازی به من نداره ولی نمیدونم. چرا نگهم داشته

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

نه وقتی خونه هم هست میره تو اتاق خودشکلا نیازی به من نداره ولی نمیدونم. چرا نگهم داشته

اگه میشه ترمیمش کن یا بهتره بگم ترمیمش کنید ولی با بخشیدن و تا حدودی کوتاه اومدم دوطرفه ن با دعوا و جنگ 

اگه میشه ترمیمش کن یا بهتره بگم ترمیمش کنید ولی با بخشیدن و تا حدودی کوتاه اومدم دوطرفه ن با دعوا و ...

دیگه چقدر باهاش حرف بزنم؟ 

اون میگه منو تو مشکلی باهم نداریم، همه چی خوبه از نظر اون

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤