تو این زندگی شوهرم یه موتور سیکلت زده ب نام من بعد مدارک موتور رفته در خونه اونا زنگ ب شوهرم زده چرا زدی ب نام زنت من هیچی ب نام خودم نیس تو زندگیم اینا داییت اینا هم هستن اینجا میگن کارت درست نیس. شوهرمم ناراحت شده گفته زنمه یه موتور چیه مگه.. منموقتی شوهرم بهم گفت زنگ زدم بحث کردم روم قطع کرد این پیامهارو بهش دادم.. بنظرتون تند رفتم؟ اخه همش توهم اینو داره شاید ما جدا شیم پشت تلفن میگفت من میخوام خیالم از آینده بچم راحت باشه😐 یبارم میگفت وقتی من مردم خونه زندگیم ب نام زنتون نزنید اوارتون کننا. حالا فقط یکی پسرا زن داره . داشت ب شوهر من میگفت
جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم
کلا بعضی خانواده شوهرا رو باید بندازی آشغالیولی خب همشونم بد نیستن مراقب باش چیزی نگی که شوهرتا پر ک ...
ببین کلا این زنفوق العاده حسوده و دوس داره رو زندگی همه مسلط باشه.. نمیفهمه ک منو شوهرم خانواده جدا هستیم چوندوسه سال طبقه پایینشون بودیم و زیادی مرز شکنی شد فکمیکنه پسرشون مال خودشونه منم مال اونام دوتا بچه ایم ک باید زیر سلطشون باشیم
جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم
ن ابراز پشیمونی کرد نه حتی سعی کرد از دلم در بیاره ب روش هم نیاورده تا الان🙃 خوب نقششو بازی کرد فقط پسرشو میخواست. همین ک اونو میبینه کافیه براش فک کنم