2777
2789
عنوان

الان یکماهه با مادرشوهرم قهرم سر یه موتور😂(عکس(

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 50 پست
کلا بعضی خانواده شوهرا رو باید بندازی آشغالیولی خب همشونم بد نیستن مراقب باش چیزی نگی که شوهرتا پر ک ...

ببین کلا این زن‌فوق العاده حسوده و دوس داره رو زندگی همه مسلط باشه.. نمیفهمه ک منو شوهرم خانواده جدا هستیم چون‌دوسه سال طبقه پایینشون بودیم و زیادی مرز شکنی شد فک‌میکنه پسرشون مال خودشونه منم مال اونام دوتا بچه ایم ک باید زیر سلطشون باشیم

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

بهتر هرچی از شما حرف نزنه و سراغ نگیرهشوهرت میفهمه کی هس و چی هس

اره شوهرم ک فقط بخاطر مامانشه در ارتباطه وگرنه قلبن میدونه چ بد جنسه 

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کلا این زن‌فوق العاده حسوده و دوس داره رو زندگی همه مسلط باشه.. نمیفهمه ک منو شوهرم خانواده جدا ...

دوری کنی ازش بهتره چون ب آدم حسود هیچ جوره نمیشه اعتماد کرد و تو زندگی راهش داد

الان‌چه مدته خونه جدا گرفتید

دو سال هست‌خداروشکر 🥲🥲 با کلی نذر و توسل ب ائمه خدا واقعا نجاتم داد ب طرز معجزه آسا

دوری کنی ازش بهتره چون ب آدم حسود هیچ جوره نمیشه اعتماد کرد و تو زندگی راهش داد

اره😔

بچها خیلی اسکرین شات میشد پیاما کپی میذارم. اینا خوند جواب نداد. اینم بگم پشت تلفن بلبل زبونی کرد هی ...

@niniyar_5

niniyar_5@

این کامنت رو پاک میکنی لطفا عصبی بودم‌حواسم نبود اسم خونواده داخلشه

دو سال هست‌خداروشکر 🥲🥲 با کلی نذر و توسل ب ائمه خدا واقعا نجاتم داد ب طرز معجزه آسا

خداروشکر 

یه چند سال دیگه همینطور خوب پیش بری کلا محو میشه از زندگیت

فقط تو فش نده بذار شوهرت کم‌کم بیشتر متوجه میشه و درک میکنه و میفهمه جریان‌رو ک چیکار کنه

خداروشکر یه چند سال دیگه همینطور خوب پیش بری کلا محو میشه از زندگیتفقط تو فش نده بذار شوهرت کم‌کم بی ...

اخه میدونی عذاب وجدان هم میگیرم با این قطع رابطه خیلی آدم احساساتی هستم.. کاش میشد ادم بودش😔

خب چرا باهاش قطع ارتباطی؟

ن ابراز پشیمونی کرد نه حتی سعی کرد از دلم در بیاره ب روش هم نیاورده تا الان🙃 خوب نقششو بازی کرد فقط پسرشو میخواست. همین ک اونو میبینه کافیه براش فک کنم