تو این زندگی شوهرم یه موتور سیکلت زده ب نام من بعد مدارک موتور رفته در خونه اونا زنگ ب شوهرم زده چرا زدی ب نام زنت من هیچی ب نام خودم نیس تو زندگیم اینا داییت اینا هم هستن اینجا میگن کارت درست نیس. شوهرمم ناراحت شده گفته زنمه یه موتور چیه مگه.. منموقتی شوهرم بهم گفت زنگ زدم بحث کردم روم قطع کرد این پیامهارو بهش دادم.. بنظرتون تند رفتم؟ اخه همش توهم اینو داره شاید ما جدا شیم پشت تلفن میگفت من میخوام خیالم از آینده بچم راحت باشه😐 یبارم میگفت وقتی من مردم خونه زندگیم ب نام زنتون نزنید اوارتون کننا. حالا فقط یکی پسرا زن داره . داشت ب شوهر من میگفت
جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید محل سگ دیگه بهش ندی اصلا نگاش نکن کثاافات اشغال عروسته دشمنت که نیست .....بی شرف حالم ازش بهم خورد ادرسشو بده برم جرش بدم خییلی زر زده احترام به بزرگ ترزمانی واجبه که بزرگ در ادم باشه