2777
2789
عنوان

الان یکماهه با مادرشوهرم قهرم سر یه موتور😂(عکس(

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 50 پست
ی سری چیزا رو اصلا توضیح نده براش مثلا سکه فروختیم خوب گفتی ولی دیگه ادامه نده دیگه از این ب بعد نذا ...

اره خب چوس تومن کمکمون کردن ده برابر خرج اون‌پسر کردن هی میگ هر چی دارین از من دارین باید میگفتم ک فک نکنه شوهرم دستش تو پشتشه

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

بخدااا تو خیلی مودب هستی من بودم میگم به شما گوه خوریش نیومده و تمام

تازه شوهرم میگفت چرا زنگ زدی😅‌مامانم گفته من ک کاریش نداشتم اون زنگ زده 

جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها خیلی اسکرین شات میشد پیاما کپی میذارم. اینا خوند جواب نداد. اینم بگم پشت تلفن بلبل زبونی کرد هی ...

اینا چیه نوشتی ..‌چقدر معدب حرف زدی باهاش ..

باید محل سگ دیگه بهش ندی اصلا نگاش نکن کثاافات اشغال عروسته دشمنت که نیست .....بی شرف حالم ازش بهم خورد ادرسشو بده برم جرش بدم خییلی زر زده احترام به بزرگ ترزمانی واجبه که بزرگ در ادم باشه

اره خب چوس تومن کمکمون کردن ده برابر خرج اون‌پسر کردن هی میگ هر چی دارین از من دارین باید میگفتم ک ف ...

هرچی بگی بازم‌میگه من کمکشون کردم و فلان 

کلا نگو دیگه براش از زندگیت و سنگین باهاش باش

اینا چیه نوشتی ..‌چقدر معدب حرف زدی باهاش ..باید محل سگ دیگه بهش ندی اصلا نگاش نکن کثاافات اشغال عرو ...

حوصله نداشتم تو اون حال زنگ بزنه دوباره باا شوهرم دعوا کنه اونم باهام بحث بندازه ک چرا این حرفا زدی🥲🥲 

خواعر توهم مثل من از رفتار اسی حرصت گرفت 🤣🤣من میشورم میندازم کنار کپک بزنه

خاک تو سرم. فک کن با این اخلاقم شوهرم فک میکنه من سر صدایی و زبون درازم. اینقدر ک از خودم دفاع‌نکردم 🙃

من بودم اصلا پیامی نمیدادم وباهاش قهرمیکردم رفت وآمد نمیکردم وتمام

الان یکماهه قطع رابطم

نه دیگه نمیشه یهو فش داد و بی احترامی کرد این وسط باید فکر شوهرشم باشه

دقیقا بخاطر اون خودمو کنترل کردم گفتم زنگ میزنه پرش میکنه من مقصر میشم

کلا بعضی خانواده شوهرا رو باید بندازی آشغالیولی خب همشونم بد نیستن مراقب باش چیزی نگی که شوهرتا پر ک ...

حالا یماهه گم شده فقط گاهی زنگ ب شوهرم میزنه وقتی سرکاره حالشو میپرسه. شوهرم ک میگ راجبت حرفی نمیزنه