2777
2789
عنوان

داستان های محلی و کهن منطقه ها برا خودمم نوشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 37 پست

پس برا تینکه ماشین مزاحممون نباشه

با ماشین بیایم خود شهر گرمی

ماشینو بزاریم یه پارکینگی جایی

بعد پیاذه با کوله پشتی بریم خوبه

درسته؟

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

خدا چشمتونو نگه دارهلطف شمارو میرسونهاتفاقا میخاستم بپرسم با غریبه برخوردشون چطوره که فرمودید خوبهال ...

سلامت باشید بله کلا مهمان دوست دارند حتی ممکنه بازور برای نهار و شام بیارنتون بنظر من همه جا بدو خوب داره نمیشه به یقین گفت

بله ولی لهجه غلیظی دارن که ادم متوجه میشه

اره گرمی و مغان یکین 

بیاین صفا کنید دیگه 

جسارتا شما عکس از مناظر طبیعی نگرفتین انقدر گردش رفتین خوشحال میشم درمیون بزارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس برا تینکه ماشین مزاحممون نباشهبا ماشین بیایم خود شهر گرمیماشینو بزاریم یه پارکینگی جاییبعد پیاذه ...

بله دقیقا 

ولی تو اردبیل وحدت هم میتونین سوار ماشین های مسافربری شین تا گرممی میارنتون بعد از اونم که مسافت ها نزدیکه

بله دقیقا ولی تو اردبیل وحدت هم میتونین سوار ماشین های مسافربری شین تا گرممی میارنتون بعد از اونم که ...

میدونم برات باور پذیر نیست

ولی من و دوستم انقد غرق محیط میشیم که مثلا از دوهفهته کمپ توی جزیره لاوان ۵ تا عکس ام بزور داریم

یا ۱۰ روز مته خونی(همون ییلاق قلعه رودخان) ۱۰ تا عکس بود یا ۳۰ روز سیستان بلوچستان شتید ۳ یا ۴ تا عکس داریم که تازه اونام تماشاشون نمیکنیم😅

روی دوربین دوستمه که خود اونم نمیبینه

حالا اگه برات جالبه که چرا

باید بهت بگم

برنامه اکنون سروش صحت رو میبینی؟ همون کتاب باز با یه فرم دیگه از فیلیمو

دیدی؟ بگو تا برات بگم چرا

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

میدونم برات باور پذیر نیستولی من و دوستم انقد غرق محیط میشیم که مثلا از دوهفهته کمپ توی جزیره لاوان ...

من برعکس شما دوست دارم خاطره ها و همه چیز رو ثبت کنم 

یکی دوبار دیدم اره

من برعکس شما دوست دارم خاطره ها و همه چیز رو ثبت کنم یکی دوبار دیدم اره

نه من دوس دارم اونجارو برم بخاطر اصل وجود اونجا

چجوری بگم

اونجا نمیرم که بعد عکس نشون بدم

میرم که غرق اونجا شم

چون میدونم عکس نیست همه لحظات توی ذهنم ثبت میکنم

توضیحش یه کم سخته

مث این میمونه که بهت بگن این اخرین لیوان ابیه که میخوری

چجوزی میخوری؟

با ادراک

با تمام وجود

یه همچین حالتی

تلاش میکنی بیشترین ثبت ذهنی و دریافت رو ازون لیوان اب بکنی

بجای شاتر زدن دوربین 

وقت میزاری و دقت بیشتری میکنی

یه همچین حالتی

نه من دوس دارم اونجارو برم بخاطر اصل وجود اونجاچجوری بگماونجا نمیرم که بعد عکس نشون بدممیرم که غرق ا ...

کاملا متوجه منظورت میشم چون خودمم قبلا همینطوری بودم اما حس میکنم فراموشم میشه اون منظره ها یا وقتایی که حال خوشی ندارم اون عکسارو که میبینم انگار وایب اون موقع توش ثبت شده و انتقال پیدا میکنه بهم قشنگ انرژی شو دریافت میکنم

کاملا متوجه منظورت میشم چون خودمم قبلا همینطوری بودم اما حس میکنم فراموشم میشه اون منظره ها یا وقتای ...

زندگیه دیگه

زندگی گذراست

ما از هرچیزی به قدر همون لحظه ای که توش هستیم برداشت میکنیم

اساس دنیا بر گذرا بودنشه

البته ادما باهم فرق دارن

ولی من ترجیح ام بر لذت بردن از همون باره

تجربه ناب