2777
2789
عنوان

آیا شما هم پول کم میارید آخر ماه

245 بازدید | 32 پست

ماهی ۲۰ تومن حقوقمونه که ۳ تومنش می‌ره به قسط میمونه ۱۷ تومن با یه بچه ۲ ساله واقعا کفاف نمی‌ده ماشالا همه‌ی دور اطرافیان هم وضعشون عالیه منم دلم میخاد مثل اونا لباس بپوشم ولی نمیشه نهایت ماهی ۲ تومن بشه پس انداز کرد بیشتر نمیشه حسرت خیلی چیزا میمونه به دلمون خودمم شرایط کار کردن ندارم واقعا همسرمم نمی‌ذاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخر ماه که چه عرض کنم همون اول ماه کم میارم🥲

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

همسرم نمیزاره برای قرون وسطا و زمان برده داری بود...متناسب با مدرک و مهارتت بگرد دنبال کار

عاخه کلا محیط شوهرمون جوریه که زن کار نمیکنه 🤦شهر کوچکی هست همه هم همو میشناسن

عزیز ماهم همینجوری هستیم ۵۰ تومن هرماه داریم 

که اجاره و قسط میدیم 

و یکم خرجای ضروری خونمون میشه 

با بچه سه ساله 

تازه چیزی واسه خودمون نمیخریم 

تا میایم بکم بزاریم کنار ماشین برامون خرج باز میکنه این میشه که تا اخر ما نمیتونیم برسونیم 

هیچی هم نمیخریم ولسه خودمون 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
😂😂😂شوهرم می‌گفت تو ول خرجی ولی مثل این که خیلی ها مثل ما هستن

من هی پس انداز میکنم به ده تومن میرسه، باز ازش برمیدارم و دوباره بعداً بهش اضافه میکنم و این چرخه همیشه ادامه داره...

وااای قسط چی چرا آنقدر زیاد

خرید جهیزیه ووام بانکی و ....و کلیم قرض کردیم باید بدیم نزدیک 700تومن بدهی داریم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

من که پولای ما یحتاج خونه رو دادم کیف وکفش و لباس خریدم و الان فقط۲۸۰هزارمونده ته کارتم برا خورد وخوراکمون چی😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰