2777
2789
عنوان

بنظرتون تو بیست و پنج سالگی دوتا بچه دو ساله ویک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 48 پست
اخه من هنوز ازدواجم نکردم 😂 همش میگم من 27 سالگی درسم تموم شه ، ازدواج کنم نامزد کنم اون بچه بدبختی ...

مهم اخلاقته که با بچه صمیمی بشی یا نه اختلاف سنی انقدر مهم نیست

اطرافیان من تو ۳۹-۴۰ بچه اوردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم ۲۵ سومی حامله است 

خیلی هم خوشحاله

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
ی مامان ب روز باشو سعی کن بچه دار نشی ۲تا تو این زمونه کافیه

دوتا بچه داشتن بروز بودن؟؟؟؟ جالبه پس انجلینا جولی و رونالدو و مسی و ایلان ماسک و ملینا ترامپ و بقیه سلبریتی های دنیا بی کلاس و دمده هستن

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دیگه سعی میکنم باهاش خوب باشم 🫠 چاره ای نیست هردو دیر کردیم 😂

والا اینجا همه نوشتن ۲۴ و ۲۵ بچه مون ۵ سالشه و...

نمیدونن از کجا و چه طایفه ای هستن که هنوز انقد زود دختراشونو میفرستن میره 

الان چیزی که من دیدم این سن ها اکثرا مجردن 

چرا احساس بی مصرفی میکنی؟

تو مادری و رسالتت مادری کردنه خدا دوتا فرشته تقدیمت کرده ک پرورششون بدی

با این فکرایی ک میکنی زندگی رو به کام خودت و بچه هات تلخ میکنی

منم ۲۴ سالمه یه بچه دارم و احتمالا تو ۲۵ یا ۲۶ سالگی دلم دومی هم بخواد

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

اسی بعدا میفهمی چقدر خوب و لذت بخشه که برای بچه هات یه مامان جوون و زیبایی🥰متاسفانه الان همه مادرها با بچه هاشون30_ 40سال فاصله دارن و یجورایی مامان بزرگشون هستن(منم متاسفانه حدود 30سال با بچه م فاصله سنی دارم)هرچقدر هم سعی کنم تیپ و ظاهرم رو جوون نگه دارم بالاخره بیولوژیک بدن نشون میده

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
والا اینجا همه نوشتن ۲۴ و ۲۵ بچه مون ۵ سالشه و...نمیدونن از کجا و چه طایفه ای هستن که هنوز انقد زود ...

نه خب نه میشه گفت اون خوبه نه میشه گفت این بده.من اگه درسم طولانی نبود حتما به خواستگارم اوکی میدادم . یکی هم شاید توانشو داشته این سن ازدواج کنه هیچ مشکلی نداره. بعضیاهم میدونن تو 25 سالگی هنوز توان مدیریت خونه و خانواده همسر و … ندارن

🌸

دوتا بچه داشتن بروز بودن؟؟؟؟ جالبه پس انجلینا جولی و رونالدو و مسی و ایلان ماسک و ملینا ترامپ و بقیه ...

اشتباه فهمیدی. رونالدو چنتا بچه داره؟😂

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

شما به بزرگی خودت ببخش که دقیقا نگفتم جورجینا!!! شما اصل حرف رو بچسب عزیزم

خب جورجینا پنج تا بچه داره

چرا مثال زدی اونو😐