2777
2789
عنوان

بنظرتون تو بیست و پنج سالگی دوتا بچه دو ساله ویک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 48 پست
شرمنده جورجینا که این بچه ها رو از خونه باباش نیاورده 🤣

عه ببخشید من فک کردم اینارو داری مثال میزنی ک کم بچه دارن😂🤦🏻‍♀️

فک کردم داری به اون کاربر میگی دوتا بچه هم نباید اورد

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه ببخشید من فک کردم اینارو داری مثال میزنی ک کم بچه دارن😂🤦🏻‍♀️فک کردم داری به اون کاربر میگی دوت ...

نه عزیزم اون کاربر گفت مثل ادمها باکلاس کمتر بچه بیار؛منم اینا رو مثال زدم که همگی سلبریتی و معروفن و کلی بچه دارن؛ ایلان ماسک که تو 10نفر اول دنیاست 11تا بچه داره اونوقت ما تو ایران میگیم بچه زیاد بی کلاسیه!!! تو همه چیز دنباله رو غرب هستیم و تقلید میکنیم، اینجور جاها که میرسه آروغ روشنفکری میزنیم🤗

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دوتا بچه داشتن بروز بودن؟؟؟؟ جالبه پس انجلینا جولی و رونالدو و مسی و ایلان ماسک و ملینا ترامپ و بقیه ...

منظور من از ب روز بودن تعداد بچه نبود

منظورم اینه از نظر تیپ و معلومات و بقیه چیزا ب روز باش

دنبال دعوا نباش 

هرکس رفاه و امکانات ملانیا ترامپ و بقیه رو داشت ۱۰ تا بیاره

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️