2777
2789
عنوان

رابطه موجر مستاجر

313 بازدید | 41 پست

پدربزرگ من یه مستاجر داشت الان بعد چند ماه کرایه ندادن بزوووور بلند شد

قرار بود بهار ۵۰ تومن بزاره رو پول پیش که نذاشت و نداد و تلفنشم جواب نداد

الان میبینیم خونه رو خیلی خراب کردن همه دیوارا و پریز برق و کمد سیااااه شده

کمد دیواره چند جاش کنده شده

حالا طرف میگه دیوارارو با وایتکس میشورم کمدم چسب چوب میزنم درست میشه

نظرتون چیه؟چیکار باید کنیم؟قبول کنیم یا میتونیم بگیم نه از پول پیش کم میکنیم

اون ۵۰ تومن چی میشه؟

هیچ کاری از نظر قانونی نمیتونید بکنید چون کارشناس ساختمان هم بیارید نمیتونید اثبات کنید در زمان تصرف مستجر اینجوری شده پس شکایت به جایی نمیرسه باید سازش کنید

خب میگی بلند شد پس چرا باید پول رهن رو زیاد بکنه کسی که تخلیه کرده ؟ فکر کنم شما باید پول رهن رو برگردونید بهش

Stay hungry stay foolish

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری از نظر قانونی نمیتونید بکنید چون کارشناس ساختمان هم بیارید نمیتونید اثبات کنید در زمان تصرف ...

موقع تمدید قرار داد تو قرار داد نوشتن ۵۰ میلیون باید بده ولی تو این ۵ ماه نداد

موقع تمدید قرار داد تو قرار داد نوشتن ۵۰ میلیون باید بده ولی تو این ۵ ماه نداد

بلاخره اونو اگه میداد هم شما باید پس میدادی وقتی تخلیه کرده

پول پیش رو که نمیبخشن پول پیش امانته

Stay hungry stay foolish

بلاخره اونو اگه میداد هم شما باید پس میدادی وقتی تخلیه کردهپول پیش رو که نمیبخشن پول پیش امانته

هر ۵۰ میلیون پول پیش معادل ۱ونیم میلیون کرایه هست

شنیده بودم میشه ماهی ۱ونیم کشید رو کرایه

هر ۵۰ میلیون پول پیش معادل ۱ونیم میلیون کرایه هستشنیده بودم میشه ماهی ۱ونیم کشید رو کرایه

چرا داستان میگی؟ مبلغ اجاره همون چیزیه که تو قرارداد نوشته شده شما نمیتونی کم و زیادش بکنی به خیال خودت

پول رهن هم اگه اولش داده بود همون مقدار باید پس میدادید الان که نداده پس ندادید خب مشکل چیه

Stay hungry stay foolish

ا ز پو ل رهن کم کنید

این کار غیر قانونیه طرف بره یه شکایت بزنه تو شورا حل اختلاف قانون اینه بدون چون و چرا باید 100 درصد مبلغ رهن به مستاجر پرداخت بشه هر روز هم که صاحب خانه پول مستجر را پرداخت نکنه ضرر داره که به ازای هر روز حداقل 200 هزار تومنه تا 500 هزار تومن روزانه 

Stay hungry stay foolish

این کار غیر قانونیه طرف بره یه شکایت بزنه تو شورا حل اختلاف قانون اینه بدون چون و چرا باید 100 درصد ...

نه 

و قتی قید شده باشه چه چیز هایی سالم‌تحویل داده شده باید عین همون ها رو پس بده می تونه همون مبلغ از ر هن کم کنه 

نه پس هر کس بیا د خو نه رو خر اب کنه پو ل هم کا مل بگیره مگه شهر هر ته 

این کار غیر قانونیه طرف بره یه شکایت بزنه تو شورا حل اختلاف قانون اینه بدون چون و چرا باید 100 درصد ...

دقیقا برعکسشم همینه

اگه مستاجر پول پیش رو پرداخت نکنه به ازای هر ماه یه مبلغی باید بده چرا برای شما عجیبه

اونا اگر پول داشتن چرا مستاجر میشدن 

بیخیال باشید 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙