2777
2789
عنوان

قبلا سر شوهرم عربده میکشیدم

239 بازدید | 24 پست

الان جون ندارم چرا؟ 

اون همش بهم زور میگه 

نمیتونم دفاع کنم 

چی بخورم چیکار کنم سیستم ایمنی بدنم فکر کنم ضعیف شده یه مدت بیمار شده بودم 

چیکار کنم پر انرژی شم بازم عربده بکشم؟؟؟ 

من ارزشمندم حتی اگر کسی بگه به درد نمیخوری بی ارزشی بازم من ارزشمند و کافی هستم و عاشقانه خودم میپرستم😍😘😘🫂🫂🤍🤍💎💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل ضعف شما همون عربده ها هست .

شما در واقع خودزنی میکنید. نکنید با خودتون این کار رو 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

برگـــــــــــــــام😂😂😂😂😂😂مگه میدون جنگه

خوب اون خیلی پروعه رو بدم سوارم میشه😂😂

من ارزشمندم حتی اگر کسی بگه به درد نمیخوری بی ارزشی بازم من ارزشمند و کافی هستم و عاشقانه خودم میپرستم😍😘😘🫂🫂🤍🤍💎💎

😂😂😂وایی منم اینجوری شدممم کلی زور میزنم صدام بالا بره بازم صدام کمه نفس ندارم دیگ

منم. 😂😂

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

😂😂😂جنگه مگ

😔🤣

تو راه بهتری برای برخورد با همسر پرو طلبکار بلدی

عربده میکشم میشینه سر جاش مثل گربه مظلوم میشه

وگرنه سگ هارر