2777
2789
عنوان

بنظرتون تو بیست و پنج سالگی دوتا بچه دو ساله ویک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 48 پست

نه عزیزم. این چه حرفیه هرکسی در جایگاهی ک هست قطعا رسالتی داره آگه حس می‌کنی با انجام کاری حالت بهتر میشه انجام بده 

من خودم ۲۶ سالمه ازدواج ام نکردم از نظر خودم کار خوبی کردم چون فعلآ آمادگی شو ندارم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم خوبه عزیزم .هر چی اختلاف سنیت با بچه هات کمتر باشه بیشتر باهاشون رفیق میشی. تازه خیلی هم خوبه که بچه هات اختلاف سنی کمی دارند نصف کار شما را میکنند خودشون همبازی میشن شما هم به کارهات میرسی.

نه منم ۲۴ سالمه دانشجوام بچه ام نمیخوام تصورش هم وحشتناکه زندگی ادما فرق میکنه

اخه من هنوز ازدواجم نکردم 😂 همش میگم من 27 سالگی درسم تموم شه ، ازدواج کنم نامزد کنم اون بچه بدبختی که 34 ،33 سالگی بخواد بیاد به چه درد میخوره با اینهمه فاصله سنی

🌸

مهم اینه که خودتون احساس رضایت داشته باشین هرکس از زاویه دید خودش نگاه میکنه همین چند دقیقه پیش یه خانم زیر سی ساله از این شکایت داشت که ازدواج نکرده فکر می‌کرد براش دیر شده و عمرش تباه شده، واقعا نظر بقیه چه اهمیتی داره؟ 

چه طور میشه یه مامان به روز بود؟ مثال من باشگاه میرم کتاب میخونم مطالعه دارم ..به روز به حساب میام� ...

کسی ک کتاب میخونه قطعا ب روزه عزیزم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

به نظرتون من تو 25 سالگی هنوز دارم جزوه و کتاب هایلایت میکنم زشته؟😶😂

من تو 45 سالگی این کار رو میکنم و باهاش حال میکنم. خواهرم هم با بچه داری حال میکنه 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد