2777
2789
عنوان

بنظرتون تو بیست و پنج سالگی دوتا بچه دو ساله ویک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 48 پست
اخه من هنوز ازدواجم نکردم 😂 همش میگم من 27 سالگی درسم تموم شه ، ازدواج کنم نامزد کنم اون بچه بدبختی ...

مهم اخلاقته که با بچه صمیمی بشی یا نه اختلاف سنی انقدر مهم نیست

اطرافیان من تو ۳۹-۴۰ بچه اوردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم ۲۵ سومی حامله است 

خیلی هم خوشحاله

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
ی مامان ب روز باشو سعی کن بچه دار نشی ۲تا تو این زمونه کافیه

دوتا بچه داشتن بروز بودن؟؟؟؟ جالبه پس انجلینا جولی و رونالدو و مسی و ایلان ماسک و ملینا ترامپ و بقیه سلبریتی های دنیا بی کلاس و دمده هستن

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دیگه سعی میکنم باهاش خوب باشم 🫠 چاره ای نیست هردو دیر کردیم 😂

والا اینجا همه نوشتن ۲۴ و ۲۵ بچه مون ۵ سالشه و...

نمیدونن از کجا و چه طایفه ای هستن که هنوز انقد زود دختراشونو میفرستن میره 

الان چیزی که من دیدم این سن ها اکثرا مجردن 

چرا احساس بی مصرفی میکنی؟

تو مادری و رسالتت مادری کردنه خدا دوتا فرشته تقدیمت کرده ک پرورششون بدی

با این فکرایی ک میکنی زندگی رو به کام خودت و بچه هات تلخ میکنی

منم ۲۴ سالمه یه بچه دارم و احتمالا تو ۲۵ یا ۲۶ سالگی دلم دومی هم بخواد

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

اسی بعدا میفهمی چقدر خوب و لذت بخشه که برای بچه هات یه مامان جوون و زیبایی🥰متاسفانه الان همه مادرها با بچه هاشون30_ 40سال فاصله دارن و یجورایی مامان بزرگشون هستن(منم متاسفانه حدود 30سال با بچه م فاصله سنی دارم)هرچقدر هم سعی کنم تیپ و ظاهرم رو جوون نگه دارم بالاخره بیولوژیک بدن نشون میده

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
والا اینجا همه نوشتن ۲۴ و ۲۵ بچه مون ۵ سالشه و...نمیدونن از کجا و چه طایفه ای هستن که هنوز انقد زود ...

نه خب نه میشه گفت اون خوبه نه میشه گفت این بده.من اگه درسم طولانی نبود حتما به خواستگارم اوکی میدادم . یکی هم شاید توانشو داشته این سن ازدواج کنه هیچ مشکلی نداره. بعضیاهم میدونن تو 25 سالگی هنوز توان مدیریت خونه و خانواده همسر و … ندارن

🌸

دوتا بچه داشتن بروز بودن؟؟؟؟ جالبه پس انجلینا جولی و رونالدو و مسی و ایلان ماسک و ملینا ترامپ و بقیه ...

اشتباه فهمیدی. رونالدو چنتا بچه داره؟😂

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

شما به بزرگی خودت ببخش که دقیقا نگفتم جورجینا!!! شما اصل حرف رو بچسب عزیزم

خب جورجینا پنج تا بچه داره

چرا مثال زدی اونو😐