الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
اسی بعدا میفهمی چقدر خوب و لذت بخشه که برای بچه هات یه مامان جوون و زیبایی🥰متاسفانه الان همه مادرها با بچه هاشون30_ 40سال فاصله دارن و یجورایی مامان بزرگشون هستن(منم متاسفانه حدود 30سال با بچه م فاصله سنی دارم)هرچقدر هم سعی کنم تیپ و ظاهرم رو جوون نگه دارم بالاخره بیولوژیک بدن نشون میده
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
والا اینجا همه نوشتن ۲۴ و ۲۵ بچه مون ۵ سالشه و...نمیدونن از کجا و چه طایفه ای هستن که هنوز انقد زود ...
نه خب نه میشه گفت اون خوبه نه میشه گفت این بده.من اگه درسم طولانی نبود حتما به خواستگارم اوکی میدادم . یکی هم شاید توانشو داشته این سن ازدواج کنه هیچ مشکلی نداره. بعضیاهم میدونن تو 25 سالگی هنوز توان مدیریت خونه و خانواده همسر و … ندارن