2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقاخیلی فکر کردم که شکایت کنم یا نه، دیدم فایده نداره، دوباره بچه رو میترسونن میاد توو دادگاه ...

ببین بیخیالش نشو 

هرچی سن بچه بالاتر میره درک و فهمش بیشتر میشه دیگه از تهدید نمیترسه 

سعی کن هرجوری که هست بری مدرسشو پیدا کن 

از طریق قانونی اقدام کن شکایت کن و بکو حتما باید تلفنی در ارتباط باشی 

برو در مدرسش باهاش حرف بزن و متوجهش کن از تهدید نترسه و حرفشو بزنه 

بعد اقدام کن 

اگه شرایط مالیشو داری وکیل بگیر 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مادرشوهرم ی سری بچه خواهرشوهرمو برده بود مرکز خرید تو یکی از مغازه ها جاش گذاشته بوده بچه انقد گشته ...

میشه درخواست دوستی مو تایید کنید ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پدرم یه مدت کوتاه بعدش ازدواج کرد مادر بزرگمم سکته کرد و زمین گیر شد خاله های مهربونی داشتم و دارم و ...

عزیزم ببخشید من درباره بیو میخواستم بپرسم کارهای هنری که گفتی سوال کنید،میخوام فرشنینه ماندالا ببافم میخواستم یه کانال باپیجی که اموزش میده روبهم بگی ممنونت میشم خیلی بهش احتیاج دارم باید یادبگیرم

میشه درخواست دوستی مو تایید کنید ❤️

اره گلم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کاش به جای این همه خرجی که جاهای دیگه میشه نظارت آموزش و پرورش رو مدارس بود بچه ای گرسنه ای نباشه یا ...

بله همینطوره 

البته خوراکی اخرین مشکل من بود 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

قربونت بشم:) خدا رحمتش کنه

خدانکنه عزیزم ممنونم 🙏🏼

ببین بیخیالش نشو هرچی سن بچه بالاتر میره درک و فهمش بیشتر میشه دیگه از تهدید نمیترسه سعی کن هرجوری ک ...

پارسال رفتم دم مدرسه ش یه ربع دیدمش. یه هفته بعد بهم تلفن زد معلوم بود یکی کنارش نشسته ، برگشت گفت برگرد سر زندگیت، معلوم بود یادش داده بودن اینا رو بهم بگه، با اینکه خونواده همسر سابق میدونن من ازدواج کردم ولی انقد بی شخصیتن که ببین چی به بچه گفته بودن بهم بگه.

هر چی به دخترم میگفتم نمیشه بچه قبول نمی‌کرد.

نمیدونم اینا از کجا فهمیده بودن من رفتم اینو توو مدرسه دیدم. مطمئنم خودش لو نداده بود

اسی شما کمبودارو کشیدی دیگه میدونی چیارو باید برای بچت سنگ تموم بذاری اتفاقا بهترین مادر میشی ازدواج ...

اره ازدواج کردم 

ولی حس میکنم چون خودم این محبتارو ندیدم نمیتونم واسه بچه هم انجام بدم 

البته بچه ندارم

پارسال رفتم دم مدرسه ش یه ربع دیدمش. یه هفته بعد بهم تلفن زد معلوم بود یکی کنارش نشسته ، برگشت گفت ب ...

عزیزم راهش فقط اقدام قانونیه 

اگه شرایط مالی داری و همسرت حامیه حتما وکیل بگیر خیلی کمک میکنه