2777
2789
اره ازدواج کردم ولی حس میکنم چون خودم این محبتارو ندیدم نمیتونم واسه بچه هم انجام بدم البته بچه ندار ...

ان شاالله کنار همسرت دل خوش و سلامت بمونی

ولی این احساسع فقط وقتی حسش کنی و بدونی اون فقط تورو داره و به کمک تو احتیاج داره جونتم براش میدی و به نظرم بیار با هم دوست میشید 

خلاصه دوباره ارتباط ما رو قطع کردن تا همین یه ماه پیش.

با کلی این در و اون در زدن تونستم به صورت ناشناس وارد گروهی بشم که دخترم زده. ولی اصلا خودمو معرفی نکردم چون میدونم بلاک میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید من درباره بیو میخواستم بپرسم کارهای هنری که گفتی سوال کنید،میخوام فرشنینه ماندالا ببافم ...

عزیزم خودم کانال خاصی رو دنبال نمیکنم در حال حاضر 

ولی چند وقت پیش دنبالش بود تو یوتیوپ سرج زدم خیلی کانالای مفیدی بود 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آخ خدا بیامرزتشون.واقعا سخته هیچکس مادر نمیشه .

ممنونم عزیزم 

واقعا همینطوره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ان شاالله کنار همسرت دل خوش و سلامت بمونیولی این احساسع فقط وقتی حسش کنی و بدونی اون فقط تورو داره و ...

ممنونم عزیزم همچنین ❤️

فعلا که اوضاع اقتصادی اجازه نمیده بهش فکرم بکنیم …

ان شاالله کنار همسرت دل خوش و سلامت بمونیولی این احساسع فقط وقتی حسش کنی و بدونی اون فقط تورو داره و ...

البته من زمان زیادی نیست ازدواج کردن هنوز یک سال و نیمه 😅

خلاصه دوباره ارتباط ما رو قطع کردن تا همین یه ماه پیش.با کلی این در و اون در زدن تونستم به صورت ناشن ...

ای وای چقد نامردن 🤦🏼‍♀️

چرا اینکارارو میکنه اخه؟ 

از همسر حدیدش اطلاع دارید؟ زیر سر اون نیست؟

خلاصه دوباره ارتباط ما رو قطع کردن تا همین یه ماه پیش.با کلی این در و اون در زدن تونستم به صورت ناشن ...

اخی بیا بغلم🥲عمه ای کسی رو داره که بهش در مورد مسائل دخترونه اش مثل پریود و اینا بهش بگه؟

پدرش ازدواج کرده؟

ببین یک مادر هیچ وقت بچه شو ول نمیکنه،مطمئنم اگه یه وکیل خوب بگیری و پیگیری کنی قطعا میتونی به حقت برسی تا چند روز در هفته ببینیش.

مگه رفتی امضا کردی حضانت کامل با پدر باشه؟

بچه دیگه ای هم داری؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

استاتر درکت میکنم🥲بیا بغلم🥲خیلی تنهایی کشیدی فدات شم

برات بهترین هارو آرزو میکنم

انشالاا اینقدر خوشبخت بشی و شاد باشی که اصلا از روزهای گذشته یاد نکنی،الهی آمین😘😘

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

عزیزم چشمام پر شد🥺ان شاالله که زندگیت پر از خوشبختی باشه

ببخشید که ناراحتتون‌کردم 

ممنونم همچنین عزیزم

استاتر درکت میکنم🥲بیا بغلم🥲خیلی تنهایی کشیدی فدات شمبرات بهترین هارو آرزو میکنمانشالاا اینقدر خوشب ...

ممنونم عزیزدلم 🫂❤️

اینایی که گفتم شاید یک صدمشم نبود 

همچنین برای شما 

الهی عزیزمخداوند مادرتون بیامرزهچ سخت بوده حسرت های بچگی که تو خاطر آدم میمونه بزرگترین درده

ممنونم عزیزم 

واقعا همینطوره 

الان حدود ۲۰ ساله گذشته ولی من اروم نشدم

من خودم دوتا بچه دارم .پدر و مادرمم خداروشکر هستن .ولی همیشه روز مادر روز پدر میشه آرزو میکنم زود بگذره .میگم کاش تو مدرسه اصلا جشن نگیرن .تو تلویزیون .تو گوشی ... 

هر کی پدر و مادر داره تو خونه خودش جشن بگیره چیزی رو از دست نمیده ولی اونی که پدر یا مادر نداره اون روز خیییلی غصه دار میشه 

اسی برات دعا میکنم هر چی تو بچگی .تو مجردی سختی کشیدی و کمبود داشتی ازین ب بعد برات به خوشی و آرامش و پررزوی بگذره تا گذشته ات از یادت بره .روح مادر عزیزتم شاد باشه🥹