2777
2789
یه عدد بالا شبیه مامان من 🤣🤣🤣🤣به خدا بابام بهمون پول میداد بابام دعوا می‌کرد چرا خب مادر جان باب ...

هوووف 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

😅منم مامانم کم از مامان شما نداره حتی بچه های خواهرام رو تاحالا نگه نداشته ولی تو محیط کارم بسیار د ...

مادرشوهرم ی سری بچه خواهرشوهرمو برده بود مرکز خرید تو یکی از مغازه ها جاش گذاشته بوده بچه انقد گشته پیداش کرده میگه من اصن یادم نبود بچه باهامه

مامان منم چسبیده ب خواهرم و بچش کلا گذاشته کنار

بالاتر نوشتم ی عمل سخت داشتم بچه هام‌کوچولو بودن شوهرم بلد نبود نگهشون داره برده بود گذاسته بود اونجا زنگ زده من نمیتونم نگه دارم بیا ببر

شوهرم بلند نبوده دخترم ک زیر یکسال بوده رو بخوابونه پسر دو سالم رفته شیر خواهرشو اورده ب باباش گفته درست کنه پستونک و پتوشو اورده پوشک خواهرشم اورده ک تا اینکارارو نکنی نمیخوابه شوهرم میگه گریم گرفته بود اون موقع

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم ولی حس میکنم خودمم اصلا مادری نمیشم که لی لی به لالای بچش بذاره 😅

🤣🤣🤣🤣پس الکی دل مارو خون کردی ک چی🤪🤪🤪

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

🤣🤣🤣🤣پس الکی دل مارو خون کردی ک چی🤪🤪🤪

نه واقعا قصد ناراحت کردنتونو نداشتم فقط نوشتم دلم خالی بشه که نشد 

حس میکنم اسیب بچگی تا همیشه رو من اثر گذاشته 

اگه قرار باشه یروز بچه داشته باشم حتما قبلش میرم تراپی 

درست و غلطو گم کرده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان دوازده سالشه.نه از همین میسوزم عزیزم، میسوزم

عزیزم خودتو اذیت نکن 

مطمئنم کارد به استخونت رسیده که این تصمیمو گرفتی 

شرایطشو نداشتی دخترتم ببری؟

نه واقعا قصد ناراحت کردنتونو نداشتم فقط نوشتم دلم خالی بشه که نشد حس میکنم اسیب بچگی تا همیشه رو من ...

میدونم شوخی کروم

مطمئن باش بلدی 

پیش مشاور حتما برو ک حال دل خودت خوب شه❤️

میدونم شوخی کروممطمئن باش بلدی پیش مشاور حتما برو ک حال دل خودت خوب شه❤️

❤️

عزیزم خودتو اذیت نکن مطمئنم کارد به استخونت رسیده که این تصمیمو گرفتی شرایطشو نداشتی دخترتم ببری؟

داستان من طولانیه

دخترم پیش من بود، یه دو سه ماهی بود که رفته بود کلاس اول.

توو فرآیند طلاق بودم نمیدونم رو چه حسابی یه روز زنگ زدم به همسر سابق گفتم اگه میخوای بیا سه روز ببر پیش خودت.

سه روز شده پنج سال

داستان من طولانیهدخترم پیش من بود، یه دو سه ماهی بود که رفته بود کلاس اول.توو فرآیند طلاق بودم نمیدو ...

ای وای 🤦🏼‍♀️

شکایت نکردید؟

چرا ولی بی فایده بود

الان تاپیک اولتونو خوندم یادم اومد خیلی وقت پیش کامل تاپیکتونو خونده بودم و کلی ناراحت شدم 

فک میکنم تاپیکای دیگه هم داشتید 

عزیزم مطمئنم اگه دوباره اقدام کنید از طریق قانونی به نتیجه میرسید 

الان حتی دخترتون میتونه اعلام کنه میخواد با شما باشه 

همونی هستید که گفتید یروز بچرو اورده کلانتری ولی دخترتون از ترس هیچی نگفته؟

الان تاپیک اولتونو خوندم یادم اومد خیلی وقت پیش کامل تاپیکتونو خونده بودم و کلی ناراحت شدم فک میکنم ...

بله دقیقا

خیلی فکر کردم که شکایت کنم یا نه، دیدم فایده نداره، دوباره بچه رو میترسونن میاد توو دادگاه میگه میخوام با بابام باشم

از بس پست فطرتن

کاش به جای این همه خرجی که جاهای دیگه میشه نظارت آموزش و پرورش رو مدارس بود بچه ای گرسنه ای نباشه یا ورود بعضی از خوراکی ها ممنوع بود فکر بچه ها فقط و فقط درس خوندن بود 🥺