2777
2789
عزیزم امیدوارم خدا همه این سختی ها رو برات جبران کنه 🫂🤍

ممنونم قشنگم ❤️

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

متاسفانه حس میکنم مادر دلسوزی نمیشم خودم هیچوقت اینجور محبتا و رسیدگی هارو نداشتم فک نمیکنم بتونم وا ...

نه اینجور نیس

من الان کارهایی که مادرم در حقم کرده رو رو دخترم انجام نمیدم بااین کار روانم به آرامش میرسه یادم میره چی به سرم اومده ، اصلا بازسازی روانه جبران روی بچه خود آدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب کاری میکنی واقعا حس خوبی به ادم میده میدونی کلا پدر ها و اقایون نمیتونن یک دهم مادرا باشن ...

من تو اطرافیانم همچین چیزی رو ندیدم

من از بیمارستان تازه زایمان کرده بودم اومده بودم ی بچه ی سال و نیمه با ی نوزاد مادرم گفت برو خونت خواهرت و بچت میان اینجا اذیت میشن

فک کن من بچه هامو ب کی میخوام بسپارم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

قربون اشک چشمت❤️از بس دلت مهربونهاخه بچه هام کوچولو بودن دخترم ی ساله پسرم دو سال و نیمه بود ی عمل د ...

عزیزم خدا بهت سلامتی بده انشالله همیشه سایت بالا سر بچه هات باشه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
قربون اشک چشمت❤️از بس دلت مهربونهاخه بچه هام کوچولو بودن دخترم ی ساله پسرم دو سال و نیمه بود ی عمل د ...

الهی شکر که الان سالم و سلامتی فکر های منفی رو از سمتت دور کن هر چی بهشون فکر کنی جذب میکنی ولی این و همیشه به شوهرت بگو فلان عادت غذایی بچه ها رو هواست باشه اخه بزرگتر شدن من میخام یه روز کامل مرخصی به خودم بدم و بچه ها رو بسپرم به خودت وقتی اون حرف میزنی الهی بگردم مردها به رو نمیارن ولی همش تو ذهنشون ترس و وحشت رو دارن تو قوی باش بذار همسرت و بچه ها ترومای اون واقعه رو همیشه دنبالشون نباشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اسی جان خدا رحمت کنه مامانتو

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
خب شما خودت پول تغدیه بچه رو بده منم چون میرم سر کار ساعت ۵و نیم بلند میشم برای بچم تغدیه رو آماده ...

من بچه هامو ب کسی نمیسپارم کلا چون دلسوز ندیدم 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم خدا بهت سلامتی بده انشالله همیشه سایت بالا سر بچه هات باشه

فدای تو ممنون عزیز دلم همچنین❤️

حتما پدرت میگفت بچم هوایی میشه لوس میشه میره سمت خانواده ه مادرش الهی بگردم خدا رو شکر عاقل و فهمید ...

ممنونم 🙏🏼

بله اینم یکی از دلایش بود کلا پدرم معتقد بود بچه نباید تو رفاه بزرگ بشه باید سختی بکشه 🤣

ولی ذره ای به اینکه نذارم بچم حسرت بکشه و عقده ای نشه اعتقاد نداشت و نداره 

البته با همه اینا گاها از اون طرف بوم میوفتاد 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من تو اطرافیانم همچین چیزی رو ندیدممن از بیمارستان تازه زایمان کرده بودم اومده بودم ی بچه ی سال و نی ...

😅منم مامانم کم از مامان شما نداره حتی بچه های خواهرام رو تاحالا نگه نداشته 

ولی تو محیط کارم بسیار دیدم 

یا حتی مادرشوهر خودم چقدرررر کارا برای بچه خواهر شوهرم کرد 

سلامت باشی عزیز دلمسختی کشیدی اما انشالله بچه ی خودتو تو نازو نعمت بزرگ میکنی

ممنونم عزیزم 

ولی حس میکنم خودمم اصلا مادری نمیشم که لی لی به لالای بچش بذاره 😅

نه اینجور نیسمن الان کارهایی که مادرم در حقم کرده رو رو دخترم انجام نمیدم بااین کار روانم به آرامش م ...

امیدوارم …

الهی شکر که الان سالم و سلامتی فکر های منفی رو از سمتت دور کن هر چی بهشون فکر کنی جذب میکنی ولی این ...

❤️❤️❤️مرسی عزیزم

اون ترس واسه همیشه موند تو جونم

اسی جان خدا رحمت کنه مامانتو

ممنونم ❤️

ممنونم 🙏🏼بله اینم یکی از دلایش بود کلا پدرم معتقد بود بچه نباید تو رفاه بزرگ بشه باید سختی بکشه 🤣 ...

یه عدد بالا شبیه مامان من 🤣🤣🤣🤣به خدا بابام بهمون پول میداد بابام دعوا می‌کرد چرا خب مادر جان بابا داره میده تو چرا میگی نه ☹️☹️ نعههه بچه ها  لوس بار میان 🙄🙄🙄🙄

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم