2777
2789
🥺اخه واقعا ادم هست تا ادم خیلی ها واقعا دلسوز هستن

کم پیش میاد

حتی پدرء ادم نمیتونه مثل مادر برای بچه باشه چ برسه بقیه

من دخترء خواهرشوهرم میاد خونمون شب میمونه ۱۶ سالشه تو کیفش شیر و ابمیوه و کیک و اینا میزارم با پول میگه زندایی مگه بچم میگم اومدی خونه ی من ینی بچه ای 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سختهبا خوندش ناراحت شدم معل م نیست چی کشیدیواسه همیناس مدام ب شوهرم تکرار میکنم اگه روزی مردم ن ...

هزار ساله باشید و سایتون بالاسر بچتون 

بعد از مادر دیگه هیچکس نمیتونه جاشو واسه بچه پر کنه حتی پدر

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

واقعا متاسفم . زندگی خیلی سختی داشتی فقط می تونم برات آرزو کنم از این به بعد زندگی خوبی داشته باشی

ممنونم از دعای قشنگتون 

اینا شاید یک دهمش هم نبود …

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

پدرت دوباره زن گرفت؟

بله

کم پیش میادحتی پدرء ادم نمیتونه مثل مادر برای بچه باشه چ برسه بقیهمن دخترء خواهرشوهرم میاد خونمون شب ...

عزیزم خوب کاری میکنی 

واقعا حس خوبی به ادم میده 

میدونی کلا پدر ها و اقایون نمیتونن یک دهم مادرا باشن 

ولی خب اینجایی که من کار میکنم خیلی میبینم پدر مادر بزرگ های دلسوز که تازه بچه ها هم مریض هستن و نگهداری میکنند با اینکه پدر مادر خودشون هم هستن ولی واقعا اون حجم از دلسوزی رو میبینم 

مگه حواسشون میشههمین الان مادربزرگ بچمون ی هفته شیر بخره برا بچه هفته دیگه میکه لازم نیست چخبره

نه اتفاقا بشدت مهربون و دلسوز بودن 

سر یه مشکلاتی پدرم اجازه دخالت و رفت و امد نمیداد 

مگه حواسشون میشههمین الان مادربزرگ بچمون ی هفته شیر بخره برا بچه هفته دیگه میکه لازم نیست چخبره

خب شما خودت پول تغدیه بچه رو بده  منم چون میرم سر کار ساعت ۵و نیم بلند میشم برای بچم تغدیه رو آماده میکنم برآب همسرم و خودمم آماده میکنم حالا واجب نیست که همچین رنگین باشه یه روز سیب زمینی خته میذارم یه زمانی کتلت یه زمانی کباب شامی یه بار پلو یکبار فردا ماکارونی سالا آلوئه دوست نداره وگرنه درست میکنم میذارم براش حتی اگه شیفت طهر هم باشه نهارشم میذارم همینکه بچم نگه میداره و میبره و میاره کافیه دیگه مسئول چاشت بچم که نیست مادرم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من جدا شدم، پنج ساله از دخترم دورم، منم مثل شما، تاپیک تغذیه و این چیزا رو که میبینم زخم دلم تازه می ...

دخترتون چند سالشه؟ 

اگه پدر دلسوز و پیگیری داره دیگه خودتونو اذیت نکنید 

من با پدرم خیلی اختلاف سنی دارم هیچوقت نتونست درکم کنه 

منطقش برای ۵۰ سال پیش بوده و هست 

بمیرم برات،اسی منی که مادر داشتم هم اولین روز مدرسه خودم رفتم،هیچوقت هم لقمه مدرسه نبردم،بدون صبحانه ...

خدانکنه عزیزم 💔

چرا با خوندن متنت اشکم در اومد الهی همیشه زنده و سلامت باشی و سایت رو سر بچه هات عروس شدن و داماد شد ...

قربون اشک چشمت❤️از بس دلت مهربونه

اخه بچه هام کوچولو بودن دخترم ی ساله پسرم دو سال و نیمه بود ی عمل داشتم دکترا ب شوهرم گفته بودن بچه هارو ببر خونه زنت از عمل نمیاد بیرون اینجا نمون اذیت نکن بچه هاتو دکترا این دوتا رو میدیدن بالا سرم اشک میریختن اصلا ی وضعیتی بود عملمم خیلی طولانی شده بود هنوزم بیدار شدن بعد بیهوشیمو یادم میاد وحشت میکنم

از اونروز مدام تغذیه و عادتاشونو ب شوهرم تکرار میکنم ک من نباشم بلد باشه 

مارک خوراکیایی ک میخورن غذارو کدوم چجوری میخوره همه رو میگم

مدتمم میگم نبودم توروخدا حواست باشه

ادم از فرداش خبر نداره

❤️❤️❤️❤️❤️تنت سلامت دلت شاد باشه همیشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پدرت ازدواج‌کرده ؟

بله

نه اتفاقا بشدت مهربون و دلسوز بودن سر یه مشکلاتی پدرم اجازه دخالت و رفت و امد نمیداد

حتما پدرت میگفت بچم هوایی میشه لوس میشه میره سمت خانواده ه مادرش  الهی بگردم خدا رو شکر عاقل و فهمیده بزرگ شدی گلم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

هزار ساله باشید و سایتون بالاسر بچتون بعد از مادر دیگه هیچکس نمیتونه جاشو واسه بچه پر کنه حتی پدر

سلامت باشی عزیز دلم

سختی کشیدی اما انشالله بچه ی خودتو تو نازو نعمت بزرگ میکنی 

ان شالله خودت دختر بیاری براش مادری کنی حال دلت خوب بشهمنم بچگی پر دردی داشتم با وجود مادر داشتنم هر ...

متاسفانه حس میکنم مادر دلسوزی نمیشم 

خودم هیچوقت اینجور محبتا و رسیدگی هارو نداشتم فک نمیکنم بتونم واسه کسی دیگه انجامشون بدم 

اره عزیزم الان یادم اومد