2777
2789
عنوان

از تخیل عجیب بچگیتون بگید

364 بازدید | 48 پست

من بچه بودم تو تاکسی نشسته بودم از مدرسه میومدم خونه اون موقع جلو دونفر سوار میکردن بعد راننده تاکسی یه آقایی بود تپل با دمپایی عقب هم سه نفر دختر دانشجوی خوشگل نشسته بودن

بعد من همش تو این فکر بودم

که این آقاهه مارو می‌بره بیرون شهر منو کتک میزنه با اون پسر رو 

بعد اون سه تا دختر رو می‌بنده به درخت یکی یکی بهشون تجاوز می‌کنه 😐😐😐

من کلاس سوم ابتدایی بودم بخداااا

هنوز هنگم از این تخیلم 

فکر میکردم هیچوقت مارو به مقصد نمیرسونه 😑

اون سن از کجا میدونستی تجاوز چیه؟

من اون سن خیال میکردم میتونم جادوگر بشم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلافکرمیکردم زن وشوهرمیشینن کنارهم ازخدابچه میخوان،ودرنهایت بچه دارمیشن😐😂

برای امام زمان 5 تا صلوات فرستادم 

چجوری از ایشون حاجت بگیرم ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من کلاس پنجم که بودم تازه فهمیدم خانما می‌می دارن!!!

اینا رو واسه چی می‌دونستی آخه😐🙄 کدوم احمقی بهت گفته بود

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

این تخیل نبوده ها من دوسال از تو کوچیک تر بودم فکر میکردم نصفه شب ها که همه خوابن پنهانی ستاره ها میفتن رو زمین میتونم برم برشون دارم 

بچه ۹ ساله این خیالات واقعا براش ترسناکه مگه میدونستی تجاوز چیه 

شما دیگه خیلی دیر فهمیدی نپرسیده بودی اونی که شیر خوردی ازش چی بوده

نه کاملا فاقد اهمیت بود🤣😭

خیلی چشم‌پاک و شوت بودم 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.