ماشین شوهرم یک ماه پیش چپ کرد و خیلی خرج داشت. خواهرم ۵۰ میلیون همینطور کمک کرد بهمون برادر شوهرم هم ۱۱۰ میلیون قرض داد بهمون. الان مامانم زنگ زد گفت ده میلیون میخوام بزنم براتون گفتم نه و این چیزا گفت نه، تو گفتی پدرشوهرت میخواد گوسفند بکشه منم اینو میزنم، گفتم اصلا یک درصد هم پدرشوهرم فکر نکنم اینکار بکنه، گفت نه من کار به اون ندارم میخوام این پول رو بزنم بعد گفتم خوب بعد پول بیمه را گرفتیم پس میدیم گفت نه و این چیزا اما ما میخوایم پس بدیم اگر بگیریم هم، مامانم گفت من به بابات و خواهر هات هیچی نگفتم که این پول را دادم به شما، منم گفتم من اصلا به اونا کار ندارم واقعا میگم راضی نیستم تو بخوای این پول به ما بدی، دیروز مامانم به شوهرم زنگ زد ما مطب دکتر بودیم شوهرم گوشیش نو ماشین بود، جواب نداد، بعد برگشتیم شوهرم بهم گفت زنگ زدم دو بار به مادرت اما جواب نداد، حالا امروز به مامانم گفتم شوهرم هم بهت زنگ زد تو جواب ندادی دو بار، حالا گیر داده نه اصلا شوهرت زنگ نزن رو گوشیم شمارش نیست. اما من میدونم شوهرم زده. حالا مامانم گفت دیگه به شوهرت زنگ نمیزنم خودت بهش بگو شماره حساب بده که پول بزنم، یعنی یه جور انگار از رو اجبار و زور داره اینکار میکنه، خیلی خلقم تنگ هست، والا دلم نمیخواد بگیریم ازش اما خوب نگیریم هم ناراحت میشه. نمیدونم چیکار کنم. بنظرتون من حساس هستم یا حق با من هست؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم والا حس خوب ندارم که اینجور گفت به خواهرهات نگفتم توهم نگو
خب دیده شما الآن بدهکارشدین دستتون خالیه داده بهتون اگه بقیه بفهمن میگن فرق گذاشته و اونم بنده خدا نمیتونه به همه ده تومن بده که قدر مامانت بدون اشکال نداره ازش قبول کن بعدا براش یه چیز بخر
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
زنگ هم حق با مادرت گاهی خط رو خط،میشه چه دلیل داشت ناراحت کنی مادرتا
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
واقعا حساس،شدیاز مادرت قبول.ل کن ولی،شماره کارت خودتا بدهبعدا جبران کنزنگ هم حق با مادرت گاهی خط رو ...
ناراحتش نکردم فقط گفتم زنگ زده اونم اصرار که زنگ نزده اما من چیزی نگفتم دیگه اونم گفت دیگه زنگ نمیزنم به شوهرت و خودت بهش بگو انگار ناراحت شده باشه. میخوام شماره شوهرم رو بدم بد میشه مگه؟
ناراحتش نکردم فقط گفتم زنگ زده اونم اصرار که زنگ نزده اما من چیزی نگفتم دیگه اونم گفت دیگه زنگ نمیز ...
همسرت بد عادت نمیشه؟
اگه لازم نداره همسرت بگیر خودت نگه دار یه موقع برا خود مادرت هدیه بخر
حس کردم از رو اجبار که زشت نباشه داره میده نمیدونم بیچاره خیلی هم معذرت خواهی کرد که شرمنده باید بی ...
گناه داره بگیر ناراحت میشه حتی اگه از رو اجبارم باشه خواسته کم نیاره بعدا براش جبران میکنی مثلا تو یه مناسبتی یه طلای خیلی سبک بگیر براش اگه انقد سختته که پولو پس ندی
همسرت بد عادت نمیشه؟اگه لازم نداره همسرت بگیر خودت نگه دار یه موقع برا خود مادرت هدیه بخر
نه شوهرم بیچاره خیلی خوش حساب هست از طرفی هم خانواده خودش هم داداشش کمک کرده بهش اگه اون کمک نکرده بود اصلا نمیذاشتم خانواده خودم کمک کنن، خیلی احتیاج داره شوهرم