2777
2789

پدرمادرمم مشکل دارن 

خودم غذا میپزم 

بچه نوزاد دارم دیگ نمیرسم بشورم اونجا نمیکشم دیگه میخوام لم بدم 

میمونه شوهرم و داداشم 

ک داداشم نمیشوره اصلا و میگ مردو چ ب شستن وشوهرمو بلند میکنه همیشه پای شوهزمه هفت هشت ماهه

خدایی ظرف پنچ شش نفروشستن سخته؟چندماهه میشوره ولی ازوقتی ب مادرش گفته فکر کنم پرش کرده خب باید منم درک کنن

حالا چند وقته نمیاد 

اگ بزاریم بمونه هم میمونه برا مادر فلجم سختشه بندخدا 

نگید نرو ک نمیشه مام هر دوماهی میریم

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

اگه سخت نیس داداشت چرا نمیشوره تو باشی خواهرشوهرت لم بده همیشه ظرفاشونو میشوری؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داداشت بشوره دستور میده ب دامادش😐خودش عقیده داره ک نباید مرد بشوره بعد ب یکی دیگ دستور میده عجب

منم بودم حقیقتا نمیرفتم

بچتو بسپر داداشت شوهرت خودت بشور

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

اگه سخت نیس داداشت چرا نمیشوره تو باشی خواهرشوهرت لم بده همیشه ظرفاشونو میشوری؟

شوهرم مظلوم تره داداشم بلندش میکنه 

خب چکارکنم نمیسوره هیچ جوره برادرم

خب داداشت بشوره دستور میده ب دامادش😐خودش عقیده داره ک نباید مرد بشوره بعد ب یکی دیگ دستور میده عجبم ...

نمتونم دیگ خسته میشم 

ای بابا وسط تنبلی این دوتا موندم من

شوهرم مظلوم تره داداشم بلندش میکنه خب چکارکنم نمیسوره هیچ جوره برادرم

بگوداداشت حداقل بچتو نگهداره خودت بشوری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نمتونم دیگ خسته میشم ای بابا وسط تنبلی این دوتا موندم من

تنبلی چی!

ب شوهرت ربطی نداره واقعا ولی ب داداشت چرا کاریم باشه اون باید انجام بده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

منطقی نظر بدیم همسر شما وظیفه ای نداره و کار برادر شما ب شدت اشتباههو ظرف شستن وظیفشه

شوهرم میگ یبار داداشت بشوره یا بیاد کمک کنه 

ازاین حرفای مسخر میزنه یسره ...

نمیمیره خب اخه همسرمم دار بهانه میاره

چقدر برادر بی مسئولیتی داری

شوهرت حق داره وظیفش نیست که تا الانش هم لطف کرده

نهایت میتونی بچه رو بدی شوهرت نگه داره 

حالا فکر کن قضیه بالعکس بود 

قطعا تحمل نمیکردی

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)