ماشین شوهرم یک ماه پیش چپ کرد و خیلی خرج داشت. خواهرم ۵۰ میلیون همینطور کمک کرد بهمون برادر شوهرم هم ۱۱۰ میلیون قرض داد بهمون. الان مامانم زنگ زد گفت ده میلیون میخوام بزنم براتون گفتم نه و این چیزا گفت نه، تو گفتی پدرشوهرت میخواد گوسفند بکشه منم اینو میزنم، گفتم اصلا یک درصد هم پدرشوهرم فکر نکنم اینکار بکنه، گفت نه من کار به اون ندارم میخوام این پول رو بزنم بعد گفتم خوب بعد پول بیمه را گرفتیم پس میدیم گفت نه و این چیزا اما ما میخوایم پس بدیم اگر بگیریم هم، مامانم گفت من به بابات و خواهر هات هیچی نگفتم که این پول را دادم به شما، منم گفتم من اصلا به اونا کار ندارم واقعا میگم راضی نیستم تو بخوای این پول به ما بدی، دیروز مامانم به شوهرم زنگ زد ما مطب دکتر بودیم شوهرم گوشیش نو ماشین بود، جواب نداد، بعد برگشتیم شوهرم بهم گفت زنگ زدم دو بار به مادرت اما جواب نداد، حالا امروز به مامانم گفتم شوهرم هم بهت زنگ زد تو جواب ندادی دو بار، حالا گیر داده نه اصلا شوهرت زنگ نزن رو گوشیم شمارش نیست. اما من میدونم شوهرم زده. حالا مامانم گفت دیگه به شوهرت زنگ نمیزنم خودت بهش بگو شماره حساب بده که پول بزنم، یعنی یه جور انگار از رو اجبار و زور داره اینکار میکنه، خیلی خلقم تنگ هست، والا دلم نمیخواد بگیریم ازش اما خوب نگیریم هم ناراحت میشه. نمیدونم چیکار کنم. بنظرتون من حساس هستم یا حق با من هست؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه خواهر هام خداروشکر دستشون باز هست اصلا نیاز ندارند که قرض بگیرن، اما اینجور گفت یعنی اگر خواهر ها ...
نه خب داده واسه خودتون نگفته پس بده بخاطر این گفته ندونن منفی فکر نکن بعدشم پول خودشه دوس داره بهت بده تو چکار خواهرات داری وفکرشون بی خیال حق میدم بهت که حس بد داشته باشی ادم متاهل میشه حس بد میگیره از خانواده پول بگیره ولی الآن لازمه مامانت هم مهربونه بهش فکر نکن اتفاقا بزرگی کرده گفته نگو نخواسته خودت وشوهرت شرمنده شین جلو اونا و شوهرت اذیت نشه
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
بگیر ازش بنده خدا اینقدر اصرار کرده ناراحت میشه.مطمعن باش اگه مشکلی برای خواهرات هم پیش بیاد میده و ...
اره حتما میگیرم ازش دیگه. خواهر هام یه مدت گارد گرفته بودن که نباید به داماد کمک بشه چون پر رو میشه مامانم هم بخاطر این میگه، وگرنه شوهر های اونا خداروشکر نیاز به کمک ندارن
به شوهرت بگو یکبار دیگه به مادرت زنگ بزنه تشکر کنه.
اره میگم بهش اما شوهرم خیلی رو این حساس هست که یکی جواب نده بهش زنگ نمیزنه اعصابم از همین خورد هست، بنظرت خودم زنگ بزنم گوشی بدم شوهرم هم ازش تشکر کنه و تعارف کنه؟