2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اینکه به من بگه خانوادش دعوت کرده شام

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 89 پست
حتی اگه همه کارارو هم خودش میکنه باز باید مشورت میکرد ولی بیخیال گذشت اینو بدون مادر نشدن ته دنیا ن ...

انشالله خدا یه نگاهی به منم بندازه و همه ی کسایی که مث من منتظرن ، انتظار آدمو مریض میکنه 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

اااخوب با سه ماه مکمل و بعدش ای یو ای باردار میشه همچین نا امیدانه تاپیک زده فکر کردم مثل من دکترها ...

دکتر جوابم نکرده میگه ادامه بده نترس ولی من میترسم یه روز تخمکم تموم شه بازم نشم این ماه فکر میکردم باردارم دو هفته بی سابقه از موعودم گذشته بود میخواستم آزمایش بدم همون روز پریود شدم دنیا رو سرم خراب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر جوابم نکرده میگه ادامه بده نترس ولی من میترسم یه روز تخمکم تموم شه بازم نشم این ماه فکر میکردم ...

پس زمان رو از دست نده 

حتما هم سه ماه قبل از رفتن تو سیکل  ای یو ای یا ای وی اف 

خودت و همسرت مکمل تقویتی طبق دستور پزشکت مصرف کنین 

آجیل مخصوصا بادام بخور 

شب ها زود بخوابین 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
استارتریعنی کل موجودیت وهدف شمابچه است؟جواب سوالات مردم مشخصه :ا_ان شاالله به وقتش بچه هم میاد۲-دعاک ...

انشالله ، درسته عزیزم درستشم همینه ولی انتظار بعضی وقتا دیگه آدمو از پا در میاره 😔

عزیزم باغصه خوردن چیزی درست نمیشه من مشکلم حادتر ازشما بود کلا ازاول اول پریود نمی‌شدم فقط باید دارو ...

خدا حفظش کنه عزیزم ، من قبلا جدی پیگیر نبودم سرسری هر سال سه بار چهار بار میرفتم دکتر میدیدم خبری نیس بی خیال میشدم خیلی اشتباه کردم خیلی کاش مداوم می رفتم ولی دیگه از امسال جدی میرم فقط ترسم ازین تخمکم تموم شه 

در مياره عزيزم. بهش توكل و اميد داشته باش. ان شاءالله تا سال ديگه بيايي اينجا تاپيك بزني: بچم دنيا ا ...

من شوید پلو ماهی میذارم اگه خواستین یا هم قیمه

من شوید پلو ماهی میذارم اگه خواستین یا هم قیمه

عااااليه. 

ان شاءالله تا سال ديگه واسه مهمونات بار بذاري. 

خونت پر شه از مهمون واسه ديدن روي ماه بچت و خودت عزيزم. 

اصلا نااميد نشو

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خدا حفظش کنه عزیزم ، من قبلا جدی پیگیر نبودم سرسری هر سال سه بار چهار بار میرفتم دکتر میدیدم خبری نی ...

عزیزم حتما مداومت کن هرچی لازمه خرج کن شده طلا بفروش اگر کم آوردی من 6بارای وی اف کردم درنهایت طبیعی باردار شدم ولی همزمان ازاقوام دور بودن که دستاش پرطلا بود دوبار ای وی اف کرد جواب نگرفت درنهایت 

زندگیش ازهم پاشید نخواستم بترسونمت فقط خواستم خیلی زود دیر میشه 

هرماه اقدام کن مطمئن باش بی نتیجه نمیمونه 

درضمن طب سوزنی برای افزایش تخمک عالی هست 

خودم مربی بودم سالها از پارسال دیگه ورزشم نمیکنم به پوچی رسیدم فقط مرگ میخوام که اونم نصیبم نمیشه

افسردگی داری

قرار نیست شوهرت ب پای تو بسوزه

ولی اینکه بیخبر دعوت کرده اشتباهه

فراموشی کیمیاست

چون دیگه زندگیم خیلی یکنواخت شده هیچی حالمو خوب نمیکنه کمبودشو حس میکنم هفت سال ازدواج کردم

سلام جآنم 

ختم استغفار بگیر...بعضی وقتا فکر میکنیم استغفار فقط مال وقتیه که گناه کردیم ولی اینطور نیست یه دو رکعت نماز استغقار بخون ختم استغفار برداران شاءالله به صلاحت باشه و حتی اگه به صلاحت نیست خدا به صلاحت کنه و مامان بشی همین ماه

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

عشقم چه حرفیه چرا اینقد نا امید شدی؟انشالله خدا هر وقت صلاح دونست خودش بهت بچه میده 

من خودم سه چهار سال بود خیلی حرص خوردم چرا بچه دار نمیشم دکتر هم میرفتم دفعه آخر رفتم دکتر دیگه گفتم خدایا میسپارم به خودت هر چی صلاح دونستی و بیخیال شدم پنج ماه بعدش باردار شدم بنظرم تو هم بی خیال شو

دکتر جوابم نکرده میگه ادامه بده نترس ولی من میترسم یه روز تخمکم تموم شه بازم نشم این ماه فکر میکردم ...

دو هفته عقب انداختن یعنی بدنت داره اماده بارداری میشه به چند نفر که عقب انداختن و منتظر بودن گفتم همشون باردار شدن مطمئنم نفر بعدی شما هستید

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔