2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اینکه به من بگه خانوادش دعوت کرده شام

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 89 پست

حتی اگه همه کارارو هم خودش میکنه باز باید مشورت میکرد ولی بیخیال گذشت 

اینو بدون مادر نشدن ته دنیا نیست منم یزمان حال تورو داشتم الان به اون روزا میخندم بخدا بچه ها ک انقدر براشون غصه میخوریم قدر ادمم نمیدونن تهش همون شوهر میمونه،

انشالله هرچی خیرو صلاحته پیش میاد در زمانش

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)

بابا مشکلش حاد نیست ذخیره تخمدانش کمه ک قابل حله

ااا

خوب با سه ماه مکمل و بعدش ای یو ای باردار میشه 

همچین نا امیدانه تاپیک زده فکر کردم مثل من دکترها جوابش کردن !!!

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که مادر میشی ولی واقعا مادر بودن هم خیلی سخته بیخود خزص چی رو میخوری الان از زندگیت لذت ببرخو ...

نمیدونی چقد دلم سختی های بچه داری رو می‌خواد قدر لحظه هاتون بدونید ما تو حسرتش له شدیم 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

چون دیگه زندگیم خیلی یکنواخت شده هیچی حالمو خوب نمیکنه کمبودشو حس میکنم هفت سال ازدواج کردم

اگه بچه بیادمیفهمی واقعاانقدم مهم نیس 

ناشکری نمیکنمابچه خیلی خوبه 

ولی نه اینقدکه بخاطرش این حرفاروبزنی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

استارتر

یعنی کل موجودیت وهدف شمابچه است؟

جواب سوالات مردم مشخصه :ا_ان شاالله به وقتش بچه هم میاد

۲-دعاکنیدبرامون 

۳-فعلابچه نمیخواهیم 

۴-دوست ندارم درموردش صحبت کنم 

۵-اگربچه آوردیم اولین نفربه شمامیگم

۶-سوالتون ناراحتم میکنه

۷-تحت درمانم و،،،

همسرتان خیلی مهربانه به شماوروحیه تان توجه داره 

به احترامش کمی به خودتان بیاییدوزندگیتان رامدیریت کنید

ان شاالله به زودی تاپیک های شادوپرانرژی داشته باشید🌸🌸🌸بچه هم میادان شاالله 

الان به یاری علم نازایی وجودنداره وروش های بسیاری برابچه دارشدن هست .

منم مثل شمام 7 ساله ازدواج کردم ولی نا امید نشدم تحت درمانم

مشکل شما چیه؟ من ذخیره تخمدانم ۰/۹ انقد میترسم تموم شه نتونم بچه دار شم

نگو اينجوري عزيزم. ان شاءالله هر موقع صلاح هست،خدا فرزند صحيح و سالم و صالح نصيبتون كنه. حرف مردم هم ...

تا پارسال مهم نبود حرفاشون ولی خودم دیگه اون آدم سابق نیستم حس کمبود و ضعفی حس میکنم فقط خدا رو صدا میکنم منو ازین اوارگی و حال بد در بیاره

عزیزم زندگی ادامه داره خودتو نباز الان علم پیشرفت کرده خالم بعد ۱۷ سال بچه دار شد شمام میشی حتما

انشالله خدا منم به آرزوم برسونه

مگه دوروز پیش نگفتی بارداری بیبی نزدی؟

فک میکردم همون روز که تصمیم گرفتم برم بعد دوغ‌هات و حرفای شما خیلی امیدوارتر شدم که پریود شدم خیلی حالم بده خیلی فک میکردم خبرایی هس

عزیزم باغصه خوردن چیزی درست نمیشه من مشکلم حادتر ازشما بود کلا ازاول اول پریود نمی‌شدم فقط باید دارو بخورم تابلو شم پریود 22سالگی زندگی مشترک شروع کردم 

با آگاهی که ازمشکلم داشتم شروع به درمان کردم باسن کم 

این وسط کلی حرف شنیدم ولی درمان رها نکردم بعد 8سال خدا دختر خوشگلی نصیبم کرد الانم منتظرم که ازمدرسه برگرده 

پس لطفا اگر زندگیت دوست داری و توهم بلند شو پی درمان باش تا زمان ازدست ندادی 

فک میکردم همون روز که تصمیم گرفتم برم بعد دوغ‌هات و حرفای شما خیلی امیدوارتر شدم که پریود شدم خیلی ح ...

من توی تاپیک نبودم عزیزم الان تاپیکتون رو خوندم فک کردم باردار بودید اشکال نداره بنظرم برو تخت نظر مراکز و ای یو ای کن مشکلت حاد نیست که انشالله بزودی دامتت سبز شه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
تا پارسال مهم نبود حرفاشون ولی خودم دیگه اون آدم سابق نیستم حس کمبود و ضعفی حس میکنم فقط خدا رو صدا ...

در مياره عزيزم. بهش توكل و اميد داشته باش. 

ان شاءالله تا سال ديگه بيايي اينجا تاپيك بزني: بچم دنيا اومده همه خونمون. پيشنهاد بديد غذا چي اماده كنم😍😘❤️

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.