2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اینکه به من بگه خانوادش دعوت کرده شام

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 89 پست
خدانکنه عزیزم منم دختر عموم ۸سال بچه دار نشد شوهرش مشکل داشت الان خداروشکر مشکلش حل شده بچش سه ماهه ...

خداروشکر ، چقد خوبه میشنوم که نتیجه گرفتن ، دیگه نمیدونم چی بگم قسمت 😔

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کنار دکتر زنان و درمان حتما متخصص طب سنتی هم برو طب سنتی منو از یائسگی نجات داد...نباید امیدتو از ...

چی استفاده کردین تو طب سنتی اره باید برم حتما

من سونو و ازمایش هام اوکی بودمشکل اسپرم‌همسرمهچرا ای وی اف انجام نمیدی؟دکترم بهم گفت اگه تا ۶ ماه دی ...

همسرم میگه صبر کن دکتر چیزی راجبش نگفته میخوام دکتر دیگه هم همراه این برم ببینم چی میگه

دکتر جوابم نکرده میگه ادامه بده نترس ولی من میترسم یه روز تخمکم تموم شه بازم نشم این ماه فکر میکردم ...

عزیزدلم دختر عموم هم 10سال بچه دار نشد پارسال افسردگی پیدا کرد و رفت دکتر بهش قرص هایی داد که خیلی لاغر شد البته چاق نبود شکم و پهلو داشت شکمش ک آب شد باردار شد و پسرش دنیا اومد همه ما  باورمون نمیشد اما خدا خاست پس امیدوار باش روحیه خیلی تاثیر داره همسایمون هم چند بار آی وی آف کرد بعد16سال الان بارداره

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

عزیزدلم دختر عموم هم 10سال بچه دار نشد پارسال افسردگی پیدا کرد و رفت دکتر بهش قرص هایی داد که خیلی ل ...

دکترم منو خیلی ترسونده ذخیره تخمدانت کم سال به سال کمتر میشه و .. حرفاش منو داغون کرده قبلا اینطور نبودم 

دکترم منو خیلی ترسونده ذخیره تخمدانت کم سال به سال کمتر میشه و .. حرفاش منو داغون کرده قبلا اینطور ن ...

آره لعنت به بعضیاشون منم پارسال خارج رحم باردار شدم امسال ناخواسته باردار شدم دکتر گفت 50-50شانسیه ک سالم باشه یا ن از استرس داشتم میمردم ولی خداروشکر الان مشکلی ندارم،هر موقع به بچه فکر میکردم  حرفهای دکتر یادم میومد و بیخیالش میشدم من خیلی درد کشیدم و میترسیدم،خدا خودش حواسش بهمون هست مطمئن باش و ناامید نشو عزیزدلم

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

آره لعنت به بعضیاشون منم پارسال خارج رحم باردار شدم امسال ناخواسته باردار شدم دکتر گفت 50-50شانسیه ک ...

انشالله حرفاتون خیلی آرومم کرد انشالله منم معجزه ی خدا رو یه روز ببینم و دلیل آروم کردن یکی که روزای منو میگذرونه باشم 

دقیق یادم نیست یکیش گل گاوزبون بود و انیسون و چیزای دیگه

مرسی عزیزم ، امروز دکترمو عوض کردم داروهایی که نوشته بود دکترم نشون دادم گف هیچ کدوم استفاده نکن نیازی به اونا نیس داروی دیگه داد با قرار برم آزمایش دعا کنید خوب باشه شرایطم