2777
2789
عنوان

دوستی با مرد متأهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3987 بازدید | 164 پست
وقتیم زنش بفهمه آرزوی مرگشو میکنه مثل سگ میترسه😂😂🤣🤣

دقیقااااا 🤣🤣

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو هم متاهل😔بقران ب چشم خودم دیدم تازه ما بالا شهر زندگس میکنیم یعنی رفتم ده بار دسشویی عق زدم ...

خداجای حقه عزیزم مطمئن باش ماه پشت ابرنمیمونه خداهم تای حدآبروشونو حفظ میکنه بعدش کاری باهاشون میکنه ک خودشون هم ازخودشون متنفربشن..هرکاربدی  ی تاوانی داره

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

زن متاهل باپسرمجرد دوسته تو محلمون

مام خیلی تو اطرافیان داریم 

دعوا و چاقو کشی هم شد 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

یاااا خداااا چجوری نمیترسن بی حیا هاااا

خدا این ک چیزی نبود چن روز پیش ی دختر ۱۰ ساله با دوتا پسر ۱۲ ۱۳ ساله درحال ماچ بوس بغل یعنی شاخای منو شوهرم درامد توکوچه ساعت ۱۰ شب ننه باباشون نمیگن بچمون این ساعت کجان با کیه مواد سیگاری چی تجاوزی نمیشه 

بله قطعا نمیرماما باور کن انقدر تو اینستا و ابکس ویوتیوب و ...از روابط آزاد زن و شوهر واه موندشون که ...

همی اینستا و فضای مجازی زندگی مردمو به لجن کشیده 

خداجای حقه عزیزم مطمئن باش ماه پشت ابرنمیمونه خداهم تای حدآبروشونو حفظ میکنه بعدش کاری باهاشون میکنه ...

دلت خوشه زنه میگفت چرا بوسم نمیکنی مرده میگفت بدو بزار برم شر میشه شوهرت میاد زنه میگفت رضوان زنت جادوت کرده ولی من تورو دوس دارم 😑

هی خودتونو گول بزنید. مردا زنو فقط برای بشور و بپز و بچه و کارهای خونه میخوان. معشوقه هاشون اون بیرو ...

فقط باید خرج کنی تا پولی نمیمونه براش که از این گ..وه خوریا کنه 

قبول داری ؟!

خداجای حقه عزیزم مطمئن باش ماه پشت ابرنمیمونه خداهم تای حدآبروشونو حفظ میکنه بعدش کاری باهاشون میکنه ...

یه چیز بگم 

چرا بعضی از این آدما اطرافمن 

همه کاری میکنن هرکاری خلافی که فکرشو کنی ولی شاهانه زندگی میکننن ؟!! مسافرت و تفریحی و هرچیزی که فکرشو کنی به راهه 

بعد مایی که حلال زندگی میکنیم و خدا پیغمبر و قبول داریم 

همیشه هشتمون گرو نهه 🫠 ؟!!

همی اینستا و فضای مجازی زندگی مردمو به لجن کشیده

هدف نتانیابو و اون کله زرد دلقکم همینه که با همین انتشار روابط آزاد که تو فضای مجازی خودشون بنیان خانواده رو تو ایران ریشه کن کنه بیاد کشورمون رو تیکه تیکه کنه به منافعش برسه

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

الان سرو کله اشون پیدا میشه ک تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکنین شیطونه میگه همون کفشو بکن تو...... چشمش😑

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

عزیزم اون دختره نباشه کلی دختر دیگه هستشوهرت باید سعی کنه عقلشو از شلوارش دربیاره بزاره تو سرش

البته اگه عقلی موجود باشه

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!