2777
2789
عنوان

دوستی با مرد متأهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3986 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش چی بگم خدا کمک کنه دیروز ب چشم خودم دیدم زن همسابمون مرد متاهلی رو اورد توخونه رابطه جنسی داشتن ب چشم خودم دیدم حتی صدای رابطشون هم امد تو خونمون چون ما طبقه بالاشون بودیم 😔

مگه کسی تو دستشویی گوشی میبره😐😐

هااا عامو 

واسه اینکه زنش نفهمه داره گوه خوری میکنه

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

راستش چی بگم خدا کمک کنه دیروز ب چشم خودم دیدم زن همسابمون مرد متاهلی رو اورد توخونه رابطه جنسی داشت ...

خدا ازش نگذره 

زگیل های متحرک 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

فکر کن هی داره زورمیزنه میرینه ب طرف میگه نفسم،عشقم🤣🤣🤣🤣

دقیقااااا 

ای گفتییی 

اععععععع عششششقمممم 

عزیزم اون دختره نباشه کلی دختر دیگه هستشوهرت باید سعی کنه عقلشو از شلوارش دربیاره بزاره تو سرش

اینم هست

ولی تقصیر دختراهم هست دوطرف ۵۰ و ۵۰ مقصرن بنظرم

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

هااا عامو واسه اینکه زنش نفهمه داره گوه خوری میکنه

خب نوش جونش پس 😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

عزیزم اون دختره نباشه کلی دختر دیگه هستشوهرت باید سعی کنه عقلشو از شلوارش دربیاره بزاره تو سرش

من که نگفتم شوهرم؟؟!

مردای متاهل که از این گ. .و ها میخورن رو منظورم بود 

خدا ازش نگذره زگیل های متحرک

هر دو هم متاهل😔بقران ب چشم خودم دیدم تازه ما بالا شهر زندگس میکنیم  یعنی رفتم ده بار دسشویی عق زدم قشنگ توحیاط صدای بوس کردناشون میومد خوب ک بچم خواب بود نشنید یعنی من جای زنه استرس گرفته بودم نکنه الان شوهرش بیاد توخونه لخت ببینش با ی مرد 

من که نگفتم شوهرم؟؟!مردای متاهل که از این گ. .و ها میخورن رو منظورم بود

خب دیگه منم میگم که تقصیر مردس نه دختره عزیزم

فک کن چرا هیچ زن متأهلی که خیانت کرده رو نمیگن تقصیر مردایی که میان طرفش؟