2777
2789
عنوان

دوستی با مرد متأهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3985 بازدید | 164 پست
خب نه عزیزم شما زن یکی هستی یه مرد میاد طرفت ایا میری باهاش ؟؟ نه نمیری مردا هم باید خودشونو حفظ کنن

بازم برگشت حرفت به اصالت یه زنه که اجازه نمیده مردو بیاد سمتش☺️

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال اصلا چرا زن میگیره؟همون روابط حیوانیشو راحت ادامه میداد دیگه

دقیقااااا 

نمی‌دونم چ‌مرضی دارن

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

اره ولی خود اون مرده هم کرم داره بعضی وقتا نمیگن که من زن دارم

اره والله به خواهر زاده ام یه جراح پیشنهاد داده بود و اینم  مثلا میخواست محکم کاری کنه و به ازدواج ختم بشه واسه اون سریع باهاش دوست نشده بود و در حد تلفن بود. بعد یه روز عروسمون که اونم پزشک هست گفتمیدونی فلانی متاهل هست!!!! و عکس دکتر رو با زنش نشون داد!! خواهرزاده ام شوک شده بود. میگفت از فردا ش که فهمیدم طرف متاهل هست خیلی سر سنگین رفتار کردم و طرف پیام داد چی شده انگار مشکلی پیش اومده! میگه گفتم اقای دکتر شما متاهل هستید و در شان شما نیست که دنبال دخترها بیفتید!!  میگفت از رو هم نمیره بازم در محیط کار برا جلب توجه به شیرینکاری هاش ادامه میده یا پیام میده!! موندم اخه زن اینا گوشی همسرشون رو دستشون نمیگیرن!؟ یا طرف با چه جراتی می افته دبال اینو اون!! نمی ترسه زندگیش بهم بخوره!! طرف یکسال نیست نامزد کرده!! مثلا در دوران شیرین نامزدی هستند!!!!

بازم برگشت حرفت به اصالت یه زنه که اجازه نمیده مردو بیاد سمتش☺️

نه عزیزم شما چه مرد خیانت کنه چ زن خیانت کنه تقصیرو گردن زنا میندازی

اینکه شما گفتی ینی مرد یه حیوانه که فقط زنا باعث خیانتشون میشن 

خب نه عزیزم شما زن یکی هستی یه مرد میاد طرفت ایا میری باهاش ؟؟ نه نمیری مردا هم باید خودشونو حفظ کنن

بله قطعا نمیرم

اما باور کن انقدر تو اینستا و ابکس ویوتیوب و ...از روابط آزاد زن و شوهر واه موندشون که زنش بغل یکی دیگس جلو شوهرش و برعکس شوهرشم همینطو ، آدم شک میکنه که همه خانوما مثل خودشن یانه

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

هر دو هم متاهل😔بقران ب چشم خودم دیدم تازه ما بالا شهر زندگس میکنیم یعنی رفتم ده بار دسشویی عق زدم ...

یاااا خداااا 

چجوری نمیترسن بی حیا هاااا

من مطلب میخونم 😬😂😂😂 مثل خارجیا که روزنامه میبرن🤧

منم همیطورممم🤣🤣

چ وحشتناک خدا بخیر کنه با این همه بی حیایی

میگم ک هردو متاهل بودن صدای بوساشون میومد تو حیاط صدای مرده حتی میومد یعنی اصلا شاخام درامد دیگه یعنی میگم من جای زنه استرس گرفته بودم الان شوهرش بیاد توخونه ببینه اینارو 

اره والله به خواهر زاده ام یه جراح پیشنهاد داده بود و اینم مثلا میخواست محکم کاری کنه و به ازدواج خ ...

معمولاا اونایی که پولدارن دوتا گوشی دارن خواهر