2777
2789
عنوان

پیشنهاد اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 122 پست
بابای بچه رو دارم...ولی فعلا قصد بچه اوردن ندارم تا حداقل ۲سال دیگه..خداروشکر شما هم نیستی🤭همسرم گف ...

همیشه در کنار همسر محترمون شاد و خوشبخت باشید

توجه  توجه   آقا هستم...فقط طوری زندگی کنیم که اگه یه روز خوردیم زمین نباشن کسایی که دلشون خنک شه.....کیف کردی؟؟؟فکرکردی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایلیا که با اسم پسر دیگه تون هم وزنه و از خیلی لحاظ باهم ارتباط دارند

بردیا 

اهورا

طاها

صدرا

کیان

ماهان

حسام

روزگارش سبز باشه الهی😍

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍

چ خوب ک بچه سومتون تو راهه خداروشکر از نظر اقتصادی مشکلی ندارید

این روزها همه مشکل دارن ولی عبور از مشکلاته که زندگی رو قشنگتر میکنه.

توجه  توجه   آقا هستم...فقط طوری زندگی کنیم که اگه یه روز خوردیم زمین نباشن کسایی که دلشون خنک شه.....کیف کردی؟؟؟فکرکردی....

بابای بچه رو دارم...ولی فعلا قصد بچه اوردن ندارم تا حداقل ۲سال دیگه..خداروشکر شما هم نیستی🤭همسرم گف ...

یه نصیحت برادرانه به شمامیکنم...هیچوقت...هیچوقت...هیچوقت پروژه بچه داشتن رو به صورت "عمدی" به تاخیر نندازین.چیزها و اتفاقات عجیب و ناخوشایندی بین آشنایان و همکارام دیدم که به نظر شخصی من اگه یه بچه داشتن خدا بخاطر وجود اون بچه بهشون "بیشتر" رحم میکرد و هستن بینشون که بهترین موسسه بهشون گفته: شما اگه فقط و فقط یکسال زودتر اومده بودین هیچ مشکلی نبود ولی الان دیگه این روش درمان روی شما بی تاثیره.

اسم بچه هات خیلی قشنگه استارتر😍

این نظر لطف شماست.

ایلیا که با اسم پسر دیگه تون هم وزنه و از خیلی لحاظ باهم ارتباط دارندبردیا اهوراطاهاصدراکیانماهانحسا ...

سپاسگذارم از دعای خیر شما

داداش من ۱۷ سالمه الان بچه واسه چیمه؟

درسته هفده سال سن کمیه ولی در جواب شما باید گفت وقتی پای سفره عقد نشستی و ازدواج کردی حواست به سنت نبود؟؟؟

درسته هفده سال سن کمیه ولی در جواب شما باید گفت وقتی پای سفره عقد نشستی و ازدواج کردی حواست به سنت ن ...

۱۷ واسه ازدواج سن اوکیه 

ولی واسه بچه اوردن نه😐 مگه عقل خر خوردم! 

یازدهمم دارم درس می خونم تا بعد از کنکور ۲سال دیگه که ۱۹باردار باشم و ۲۰ به دنیا بیاد😶

۱۷ واسه ازدواج سن اوکیه ولی واسه بچه اوردن نه😐 مگه عقل خر خوردم! یازدهمم دارم درس می خونم تا بعد از ...

امیدوارم هرچی که واستون خیره خدا سر راهتون قرار بده