2777
2789
عنوان

خدایا هستی نه یه وقتی دیگه

52 بازدید | 3 پست

الااااااان خودتو نشون بده 

من سوم به سوم ۵ میلیون حقوق میگیرم 

که همش می‌ره جای قرض و مواد غذایی که برا خونه میبرم که برای 

هزارتومنش برای خودم نمی‌مونه 

توی مشاور املاک نظافت می‌کنم و آبدارچی هستم 

مشکل مغز و اعصاب دارم

این تاپیکم برای گدایی نیست 

فقققققققققط می‌خوام بگم 

خدااااااااایا لعنتی 

قرصام تموم شده ، سرم منگه , اذیتم 

پول و بهشتتو نمی‌خوام 

فقققققققققط و فقققققققققط بهم قرص بده همین 

اگه همین هم ازت بر نمیاد 

پس تو خدا نیستی و خدایی بلد نیستی 

۵ تومن پوله؟ چند ساعت در روز؟ بابا رسما دارن بیگاری میکشن بگو حقوقو بالا تر ببرید

هوف به عزای ابدی بنشینن کسایی که این مملکت رو به خاک سیاه نشوندن😔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

۵ تومن پوله؟ چند ساعت در روز؟ بابا رسما دارن بیگاری میکشن بگو حقوقو بالا تر ببریدهوف به عزای ابدی بن ...

چی کنم ؟

همین هم نیست تو این شهر کوچیک خراب شده 

پدرسگااااااااااااااااااا

پدرم ولمون کرده رفته پی ج...نده بازی 

ما موندیم و این زندگی گوووووه 

مادرم خیاطه ولی مشتری نداره

چشاش و کمرش اذیته سختشه کار کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی کنم ؟همین هم نیست تو این شهر کوچیک خراب شده پدرسگاااااااااااااااااااپدرم ولمون کرده رفته پی ج...ن ...

میفهممت عزیزم شهرستان خودمم کوچیک بود با همین حقوقای زپرتی... این تاپیکو باید لوله کرد تو حلق اونا که میگن کار هست ولی جوونا تنبلن تن پرورن خب پوفیوز ببین وضعیت حقوقو..

بهزیستی یا کمیته امداد چی عزیزم از جایی برای دریافت کمک اقدام کردین؟ بیماریت چیه ؟ جزو بیماری های خاص نیس؟ بنیاد امور بیماریهای خاص شاید بتونه برات دارو جور کنه. بهزیستی هم همینطور 

برای آرامشت دعا میکنم💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡