2777
2789
عنوان

توجیه جالبی هس توی این سایت بین خانمایی ک موفقیتی نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2784 بازدید | 147 پست
باور کن این حسو مردام دارن مث حس زیر پتورفتن ساعت ۷ صبحه ک میخای بری نددسه ولی وقتی میری میفهمی چقد ...

نه ببین وقتی تو ی کاری داری اذیت میشی نمیتونی اونو به درستی انجام بدی و خودت داری می بینی همکاران راحتن ولی تو نمیتونی خیلییی حس بدیه 

خدایا کمکم کن توروخدا هر کی پیاممو می بینه ی صلوات واسم بفرسته اوضاعم درست شه

موفقیت شما قابل تحسینه . هرکسی تو هرجایگاهی ارزشمنده عزیزم .همه رو باهم یکی نکن . بعضی چیزا واقعا جل ...

اونک اره جتی مرگ ی عزیز میتونه افسرده کنه اومو ولی الان بحث چیز دیگس

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ببین وقتی تو ی کاری داری اذیت میشی نمیتونی اونو به درستی انجام بدی و خودت داری می بینی همکاران را ...

دیگ تووخونهد اریم همیمه وقتی ببینی مثلادجاریت غذاهاش از تو رنگینتره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

به عنوان کسی که رفتم سرکار و درگیر شیفت‌های سخت بودم الان دوس دارم فقط خانم خونه باشم😁ولی مستقل بود ...

تووفک میکنی چقد کار هنری  زن میتونه بش ارزش دادهربشه و بتونه باهاش نیازاشو پوشش بده

تنها کسی ک با نشستن ب هدف میرسه مرغع .توی جامعه داغون ما کار کردن یکی ار راه های ب حداقل رسدندن این ...

حالا چرا آنقدر تندی؟؟؟ من برتری نمی‌بینم لااقل تو رابطه من و همسرم اینجوریه.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

ایشون شاغل بودن رو ملاک برتری مردها میدونه 

طرز فکرش با ما خیلی فرق داره

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

تووفک میکنی چقد کار هنری زن میتونه بش ارزش دادهربشه و بتونه باهاش نیازاشو پوشش بده

هرکاری ک درآمد داشته باشه آدمو مستقل میکنه🙄الان من متاهلم پول تو جیبی هرماهمو دارم.. یکسال رفتم سرکار... بعدش رفتم کلاس شیرینی پزی الان ب چشم سرگرمی و کاری ک حوصلم سرتره میبینم البته... 

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

میدونی این داستانا از کجا شروع میشه؟از اونجا که یه سری خانومای شاغل شروع کردن کوبیدن خانه دارا که ما ...

همیشه ی توجیهی هس ولی من با تمام مشکلات و دلخواه های ی زن و حقوقی ک درقانون هس میک مستقل بودن خیلی خفنه و عنیق باید ب این موصوع فک کرد 

ایشون شاغل بودن رو ملاک برتری مردها میدونه طرز فکرش با ما خیلی فرق داره

فهمیدی چی گفتی الان

هرکاری ک درآمد داشته باشه آدمو مستقل میکنه🙄الان من متاهلم پول تو جیبی هرماهمو دارم.. یکسال رفتم سرک ...

مهم اینه ک وقتت وعنرت پای چی بره واون کار چقد ارصا کننده نیاز هاب توست

من ارومم

همیشه ی توجیهی هس ولی من با تمام مشکلات و دلخواه های ی زن و حقوقی ک درقانون هس میک مستقل بودن خیلی خ ...

عزیزم یه زن خونه دار که کارت شوهرش دست خودشه و بدون هیچ سوال جوابی خرج می‌کنه هم مستقل حساب میشه دیگه، نمیشه؟؟ حالا اونی که شوهرش یا باباش بهش پول نمیده قضیه اش فرق داره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مهم اینه ک وقتت وعنرت پای چی بره واون کار چقد ارصا کننده نیاز هاب توست

من وقت و عمرم صرف تربیت دخترام داره می‌ره.. به نظرت کم چیزیه؟ دو تا دختر مودب، درس خون و خانم تحویل جامعه بدم کم ارزشه؟ 

بله همه چیز سخته .نشستن و دست درازی برا پول تا ببینی اونم صلاح میدونه بده یا نده هم سخته زندگی تو جا ...

مردی نخواد پول بده همون درآمدی هم که زن داره از دستش میگیره 

در ثانی کی گفته با کار کردن زنان مرد سالاری تموم میشه 

از وقتی دنیا به‌وجود اومده مرد سالاری بوده تا آخرم پیش میره