2777
2789
عنوان

توجیه جالبی هس توی این سایت بین خانمایی ک موفقیتی نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2784 بازدید | 147 پست

الان چرا نسبت به قبل خانومای شاغل بیشتر شدن ؟!بخاطر اینهمه گرونی و وضعیت تورم مردا هم بدشون نمیاد یه در آمد دیگه کمکشون باشه اینم یکی از دلایل شاغل بودن خانم هاست نمیشه فقط از یه طرف به قضیه نگاه کرد

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
شما که مستقل و سرکاری سرت به کارخودت بند باشه

شما نظر نده ما سرمون توکار خودمون هس بحث ی کلیت هس

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سرکار میرفتم ارشدم را از دانشگاه دولتی گرفتم و کارمم دوست داشتم ولی یه روز گزاشتم کنار و واقعا ر ...

موافقممم کاش منم میتونستم بذارم کنار ولی ۸سال تعهد دارم استرس داره داغونم میکنه 

میخوام فقط به خونه زندگیم برسممم خدات

الان چرا نسبت به قبل خانومای شاغل بیشتر شدن ؟!بخاطر اینهمه گرونی و وضعیت تورم مردا هم بدشون نمیاد یه ...

مردی ک بخاطر شغل ی زن بخوادش ک تن لشی بیش نیس زن و کارش ی موضوع شخصیه ک دلش بخا میره نخوادم نه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

به عنوان کسی که رفتم سرکار و درگیر شیفت‌های سخت بودم الان دوس دارم فقط خانم خونه باشم😁ولی مستقل بودن خوبه با اینکه من شوهرم راضی نیست زیاد برم سرکار ولی تاحالا ب کسی توصیه نکردم خونه نشستن بهتره... اتفاقا مستقل بودن برای زن انگیزه و اعتماد ب نفس میاره حتی شده ی مهارت کوچیک یاد بگیر ی کسب و کار برای خودت راه بنداز... 

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

موافقممم کاش منم میتونستم بذارم کنار ولی ۸سال تعهد دارم استرس داره داغونم میکنه میخوام فقط به خونه ز ...

تنها کسی ک با نشستن ب هدف میرسه مرغع .توی جامعه داغون ما کار کردن یکی ار راه های ب حداقل رسدندن این تفاوتا وبرتری مرداس

موافقممم کاش منم میتونستم بذارم کنار ولی ۸سال تعهد دارم استرس داره داغونم میکنه میخوام فقط به خونه ز ...

ببین وقتی پامو از در میزاشتم بیرون تمام فکرم درگیر خونه بود، غذای بچه ها ، رفت و آمدشون ، کوچیکه که خیلی بهونه میگرفت، یه روز دیدم نشسته پشت در گریه می‌کنه میگه مامان منو با خودت ببر قول میدم دختر خوبی باشم یعنی یادش میفتم قلبم درد میگیره الهی بمیرم براش

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مردی ک بخاطر شغل ی زن بخوادش ک تن لشی بیش نیس زن و کارش ی موضوع شخصیه ک دلش بخا میره نخوادم نه

چرا الان جوری شده میخواد مستقل باشه شاغل باشه 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
به عنوان کسی که رفتم سرکار و درگیر شیفت‌های سخت بودم الان دوس دارم فقط خانم خونه باشم😁ولی مستقل بود ...

ببین اونی ک میره خارج دلش باای انه ‌وایرانیه دلش با خارج .زنه خونه دار دلش استقلال میخا و مستقله خونه داری ولی مطمئن باش بعنوان کسی ک تجربه دوتاشم دارم بت میگم سگ مستقلی ب خونه داری شرفه

میدونی این داستانا از کجا شروع میشه؟از اونجا که یه سری خانومای شاغل شروع کردن کوبیدن خانه دارا که ما دستمون تو جیبمونه کلاسمون بیشتره وقتی نداریم علاف نیستیم بریم الکی دور دور و....اولا تو جمعی خانوادگی بود بعد شد اینستا . و حتی یه زن خونه دار میخواست بگه وااای چقدر سخته کار خونه اونا پریدن وسط که ما هم خونه داریم هم شاغل. نتیجه شدکه یه سری خونه دارا  هم شروع کنن جواب دادند رو کم کنی .من خودم مهندس بودم دانشگاه تاپ کشور سر کار میرفتم ول کردم اما واقعیت اینه که هر کی هر جور دوست داره زندگی،میکنه چون اون خانومای گروه اول فخر فروشی کردن و گفتن بقیه استقلالندارن هویت ندارن کارشون شده بچه داریو... خب خونه دارام باید میزدن صاف میکردن به روش خودشون ناراحتی  نداره ابدا.  ولی همیشه یه سری این وسط خوبن به پای بقیه میسوزن

ببین اونی ک میره خارج دلش باای انه ‌وایرانیه دلش با خارج .زنه خونه دار دلش استقلال میخا و مستقله خون ...

عزیزم نظرات متفاوته منم دوتاشو تجربه کردم ولی کاملا باهات مخالفم.. البته شاید شما بچه نداری، به نظرم یه مادر آنقدر مسئولیت داره که دیگه وقتی براش نمی‌مونه بره سرکار

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
منم سرکار میرفتم ارشدم را از دانشگاه دولتی گرفتم و کارمم دوست داشتم ولی یه روز گزاشتم کنار و واقعا ر ...

دقیقا منم شاغل و مادر بودم 

واقعا در توانم نبود که یه خانم مرتب و تمیز و مادر خوب و کارمند باشم ، کارم رو گذاشتمش کنار و راضیم ، اصلا هم ربطی به شوهرم نداشت این قضیه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ببینید ی چیزی بگم من ی زنم که مستقلم سرکار میرم حقوق دارم اما واقعااا دلم میخواد خونه باشم کاش میشد ...

باور کن این حسو مردام دارن مث حس زیر پتورفتن ساعت ۷ صبحه ک میخای بری نددسه ولی وقتی میری میفهمی چقد خوب شد رفتاما ی حس راحت طلبیع

ببین وقتی پامو از در میزاشتم بیرون تمام فکرم درگیر خونه بود، غذای بچه ها ، رفت و آمدشون ، کوچیکه که ...

اره بخدا منم بچه هام کوچیک بودن،وقتی میخاستم برم سرکار،دخترم داد میزد میگفت داداشییی بیا جلوی درو بگیریم نذاریم مامان بره سرکار،بعدشم جوری اشک می ریخت ک جیگر سنگ آب میشد... منم تا خود محل کار گریه میکردم.  یادش ک می افتم حالم بد میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))