2777
2789
عنوان

توجیه جالبی هس توی این سایت بین خانمایی ک موفقیتی نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 147 پست

بستگی داره از چه زاویه ای به این قضیه نگاه کنی و تو چه شرایطی باشی اگه پدر یا شوهر خسیس و خرج نکنی داشته باشی یا خودت سرپرست خانوار باشی موافقم که زن بره سر کار

ولی اگه شرایط یه خانم مثل زندگی خودم باشه 

یه مرد لارج و ولخرج و کارت پول همیشه در دسترس و همسر هم شغل خوب داشته باشه ترجیح میدم وقت و انرژیم رو برای خودم و تربیت پسرم بذارم 

همین که پسرم ساعت دوازده از مدرسه میاد غذای گرم میذارم جلوش و با محبت بغلش میکنم و خدا قوت بهش میگم 

و انرژی کافی براش دارم 

من رسالتم رو انجام دادم 

خدا هم از من فقط و فقط همین ها رو میخواد 

حتما خالقم بهتر از خودم من رو و غرایزم و پیچیدگی های من رو میشناسه

به همین خاطر سعی میکنم به توصیه هاش عمل کن🧡

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

تنها کسی ک با نشستن ب هدف میرسه مرغع .توی جامعه داغون ما کار کردن یکی ار راه های ب حداقل رسدندن این ...

مطمئن باش برتری مردا با کار کردن زنا از بین نمیره و فقط خستگی برای زنا میمونه هم باید بیرون کار کنن هم تو خونه و مردان هم توقعشون روز به روز بالا ببرن 

چون بخصوص تو جامعه ما تمام حق و حقوق با مرداست به خاطر اینه که برتری دارن نه به خاطر تو خونه نشستن زنا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره از چه زاویه ای به این قضیه نگاه کنی و تو چه شرایطی باشی اگه پدر یا شوهر خسیس و خرج نکنی د ...

اصلا موضوع تاپیک این نیس من نمیدونم این کج فهمی از کجا میاد بحث اینک این قشر از زنان خانه دار فک میکنن اگ زنی مستقله ونوفقه خب حالا چ فایده اتفاقا مردا دوس ندارن ملاکشون اوناس ن شخصیت واحدشون

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

مطمئن باش برتری مردا با کار کردن زنا از بین نمیره و فقط خستگی برای زنا میمونه هم باید بیرون کار کنن ...

مطمئن باش حرفت اشتباهه چون استقلال مالی در خلالش بت شخصیت مستقل میده و ب هرچیزی ب هربهایی تن نمیدی بعدشم کی میگ زن هم بیرون کار کنه هم خونه کار خونه هم ب مساواته یا پرستار ساعتی میگیزی نیاز نیس خودتو پاره کنی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

عزیزم یه زن خونه دار که کارت شوهرش دست خودشه و بدون هیچ سوال جوابی خرج می‌کنه هم مستقل حساب میشه دیگ ...

شما چرا فک میکنی هر زن خانه داری کارت شوهرش دستشه اولا

بعدشم مگ ویگ حقوق ۲۵ تا ۳۰ ب چی میرسه زن چ بخواد ج نخواد اینقدر مخارج بالاس ک اولویت هاش میشه خونه وبجه و گه ءداری خودش

مردی نخواد پول بده همون درآمدی هم که زن داره از دستش میگیره در ثانی کی گفته با کار کردن زنان مرد سال ...

اون زنی ک کار کنه و پولشو بگیرن اول باید رو دست وپا چلفتی نبودن کار کنه بعد بره سزاغ شغل

خونه ای که با کار کردن کارگر و .....بخواد خونه بشه رو هر کسی نمیتونه قبول کنه

دیگ بخوای اینجور فک کنی لباسئ ک با ماشین لباسشویی ظرفی ک با ظرفشویم شسته بشه دیگ ن لباسه ن ظرف

اصلا موضوع تاپیک این نیس من نمیدونم این کج فهمی از کجا میاد بحث اینک این قشر از زنان خانه دار فک میک ...

کج فهمی و ادبیات تخریب کننده رو که شما داری 

یه نگاه به عنوان تاپیکت بنداز ! خانم هایی که موفقیتی نداشتن ؟!

چه طور این عنوان به ذهنت رسید ؟چرا فکر می کنی زن خانه دار موفقیتی نداره ؟ این کم موفقیتیه که پسر ده ساله هم تکواندو مقام بیاره هم کلاس زبان بره و زبان رو فول باشه هم کلاس حفظ قرآن بره و همه ی معلم ها از ادب و درسش تعریف کنن ؟

پرورش و مودب بار آوردن یه پسر تو این جامعه چیز کمیه ؟نقاش بودن و خیاط بودن اما سر کار نرفتن و حفظ کردن اون انرژی و خرجش برای اعضای خانواده چیز کمی نیست 

به این میگن از خود گذشتگی که خدا قطعا بی جواب نمیذاره 

چرا فکر میکنید زنان خانه دار هیچ هنری ندارن و دنبال خاله زنک بازی ان ؟ 

ما که نشستیم سر جامون شما شاغل ها هی دم از خودتون میزنید و چپ و راست دنبال کوبوندن هم جنستون هستین

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اون زنی ک کار کنه و پولشو بگیرن اول باید رو دست وپا چلفتی نبودن کار کنه بعد بره سزاغ شغل

چرا اینقدر ناراحتی 

خب هر کسی هر جور دوست داره باشه 

یکی دوست داره و اصلا توانایی بدنی و .....داره کار می‌کنه 

یکی به خونه داری و فرزند پروری علاقه داره 

این دیگه دعوا نداره 

در ثانی همیشه تو نی نی سایت دیدم خانومای شاغل دارن خانومای خانه دار رو میکوبن 

من وقت و عمرم صرف تربیت دخترام داره می‌ره.. به نظرت کم چیزیه؟ دو تا دختر مودب، درس خون و خانم تحویل ...

اصلا حرفت چیز دیگ بود ک من جواب دادم بحث شیرینی پختن بود چرا میزنی تو ی فاز دیگ میگم این مشاغل اصلا درامدی اونطور ندارن صرفا سرگرمیه و شاید کمک خرج استقلالی نمیارن براادم ک

چرا اینقدر ناراحتی خب هر کسی هر جور دوست داره باشه یکی دوست داره و اصلا توانایی بدنی و .....داره کار ...

دلریم تبادل نظر میکنیم بحث تخریب یسری توسط ادمای دیگس .من اصلا ناراحت نیستم چرااینطور میگی

چه ربطی داره به لباسشویی و ظرفشویی 😂😂😂😂

ربطشو فک کنی میفهمی بحث زندگی ماشینی هس ک بعضی چیزا مث وسایل وانسان ها مث پرستار امدن ک ادمی جلو بیفته و جور هرچیزیو نکشه