2777
2789
عنوان

ظرفای مهمونی خانواد شوهرم همیشه پای منه چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5845 بازدید | 161 پست
میگه بچه دارم خواهرشوهرم نیگر میداره،مشکل میبینم یه دورانی باشه

ای بابا دیگه خودش گردن کشیده 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

لطفاً خودتو برای هرکسی خدمتکار نشون نده ارزش خودتون رو بدونید کمک کن اما جزئی ن در حد وظیفه بهونه های مختلف بیار بگو پریودم سرم درد می‌کنه یا بیرون کار دارم دیگ حساب کار دستش میاد

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد از ادم هایی که منتظرن بقیه رو سرزنش کنن بدم میاد واقعا شیطانن

منم از ادمای فضول بدم میاد بیخودن

در ضمن هرکسی واسه خودشیرینی و خراب شدن بقیه و اینکه بشینن پیشش بد بقیه رو بگن کاری ویکنه حقشه بدتر باهاش رفتار بشه.

گاهی لازمه تشر بد بزنی به کسی که خودشو جمع کنه و از کار زشتش دست بکشه.

هم کلفته هم بی ارزش شده 

جاریام غیرسلام خدافظی توجمع حرفی نمیزننفقطم تو قیافه ان چون مادرشوهرزندگی شونو میخواست خراب کنهاحترا ...

دیر برو زودم برگرد 

تا مادرشوهرت بفهمه هیچ کس کمکش نیست. خودش اعتراض کرد بگو باید تقسیم کار شه. کسی ک ناراحته و قهر و... جایی نمیره نه که بره بخوره ولی ظرف نشوره. من خودم بعد نهار ب بهانه تلفن، نماز، و...  یک چنددقیقه وامیستم تا ببینم کی پا میشه

بعد من میرم کمکش‌. نه که اولین نفر پاشم برم حمالی ۲۰ نفر دیگه

خوشحال شدم از حال و روزت خودشیرینی همینه دیگه خوب کف بزن و تمیز ابکشی کن.مگه واسه خودشیرینی مشورت گر ...

وای آره انگار جاری منه

واسه خودشیرینی هی چسبید بهشون الان ک سرش خراب شدن با من دشمنی میکنه

یکی نیست بگه نکبت خانوم اونموقع باهاشون علیه من میشدی فکر امروزم میکردی

یساله خسته شدم همینکارارو میکنممیاد چک میکنه جدیدا میگه کفی کن چربه

خاک تو سرت 

واقعا ک ساده ای

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
وای آره انگار جاری منهواسه خودشیرینی هی چسبید بهشون الان ک سرش خراب شدن با من دشمنی میکنهیکی نیست بگ ...

بخدا این ادما حقشونه. استارتر خودشو شوهرش پشت سر بقیه گفتن اونا گوه و‌گشادن و گاون ک کار نمیکنن! 

نه پس کلفت بی جیره مواجب خوبه🤣

حالا واجبه اینهمه ادم جمع شین دور هم هردفعه شما نرو تو جمعشون

حق گفتی😂

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
حقته بشور . تو که برای بد نشون دادن بقیه خودشیرینی کردی تا آخر عمرت باید بشوری

چندساله میشورم خسته شدم

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف