2777
2789
عنوان

ظرفای مهمونی خانواد شوهرم همیشه پای منه چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5845 بازدید | 161 پست
وای تنهایی خودتو میکشی قشنگ

ماشین ظرفشویی دارم

قابلمه ها هم با همسرمه😁

خیالت راحت من فشار نمیارم به خودم😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل رفتن خونه مادرشوهرت مچ دستتو قشنگ پانسمان کن و باند ببند بگو دستم در رفته نمیتونم کار کنم،اینارو ...

اینم یه مدته بچه بیاد از سرت وا میشه ولی مادرشوهرتم لنده خدا گناه داره 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
ماشین ظرفشویی دارمقابلمه ها هم با همسرمه😁خیالت راحت من فشار نمیارم به خودم😂

منم دارم ولی بازم سخته بعد مهمونی آدم انقدر خسته میشه که همون ظرفارو جابه جا کردن و جارو...برام سخته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادرشوهر کاری نمیکنه ک بیچاره باشه بیچاره من فقط میخورن احترامم دارن اتفاقامن مث کارگر روزمزدم انگار ...

وقتی میگی بچه یک ساله و بچه کلاس اولی داری 

بهترین بهانه رو داری 

یا گریه نوزاد یا درس بچه 

بعد شام زود پاشو بیا 

یا بگو بچم درس داره اصلا نرو

ببین خودت باعثش شدی و همه رو عادت دادی و الان نشوری همون جاری ها میگن پس چی شد چرا نشست

و بدتر از همه که پستشون حرفم زدی و گفتی نمیشورن و گاون و.....

به سرعت تخریب کردی هم خودت رو هم اونارو ولی باید نامحسوس بکشی کنار 

اول از همه رو شوهرت کار کنی ، اگه زود میاد طرف تو ، کارت راحته ولی اگه از اوناس که جبهه می گیره ، یواش یواش روش کار کن 

مثلا از فرداش غر ریز بزن ، بگو کمرم درد می کنه ، یا دستم درد می کنه ، بگو باید برم دکتر اصلا امروز تو خونه نتونستم هیچکاری کنم و به بچمم برسم 

ریز ریز به کار دیشب اشاره کن ، بگو فک کنم تنهایی شستم ، کمرم گرفت ، میشه تو بیای کمکم کنی ، هم زود تموم بشه منم بیام تو جمع هم کمرم بعدا اذیتم نکنه 

سری بعد بگو ، بیچاره بچم ندونستم چیکار کرد و چی خورد ، از بس سرم تو ظرف شستن بود 

شوهرت چن بار بشوره ، می فهمه چقدر سخته ،یواش یواش بفهمون که بگه اگه کسی کمک نداد ، زن منم نمی شورع

در کل کار بدی کردی ، خودشیرینی خیلی بده

برای شاغل شدنم صلوات بفرستین ، اگه فرستادید بگین منم برای شما بفرستم

عروس باید تاج سر خانواده همسر باشه چیزی که جاریات دارن تو نداری

خودت کردی کلفت خانواده شوهر 😒 فکر کردی زرنگی خدا میدونه ماددشوهرت که اونموقع باجاریات بد بود خوبی تورد تو سراونا میزد حالا حقته با خودشیرینی هات زندگی بقیه هم داشتی خراب میکردی .بشور که تو عوض بشو نیستی 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

چی؟ متوجه نشدم

میگم یه دورانه همیشگی نیست بچه و اینا بیاد دیگه از سرش وا میشه بارداری بچه داری اون خواهرشوهریم که بچه ی کوچیک داره بزرگ میشه بچش جاشون عوض میشه با اسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم یه دورانه همیشگی نیست بچه و اینا بیاد دیگه از سرش وا میشه بارداری بچه داری اون خواهرشوهریم که ب ...

میگه بچه دارم خواهرشوهرم نیگر میداره،مشکل میبینم یه دورانی باشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا