2777
2789
عنوان

ظرفای مهمونی خانواد شوهرم همیشه پای منه چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5850 بازدید | 161 پست
شماظرف چندتفرو میشستی ؟هرسری؟

من تنها نمیشستم منم ظرف سی نفر ولی خب من پایه ثابت بودم بقیه گردشی میشستم یه بار جاری یه بار خواهر شوهر و... 

دیدم خیلی منو .... حساب کردن خودمو کشیدم کنار 

تازه بعضی وقتام غذا رو من میپختم .ووو

دیگه یه ظرف شستنه اونا هم زخمت کشیدن غذا درست کردن من مدام پای ظرف شور بودم شد وظیفه ام اگه آدمهای خ ...

مادرشوهرم که هم ماشین ظرفشویی دارن هم نیروی کمکی اونجا احتیاج نیست کاری کنیم خونه ی خواهر شوهر هم سالی یه بار میریم و من واقعا دوست ندارم با لباس مهمونی پای سینک باشم.مهمون هامم میدونن قانون خونه ی من اینه که هیچکس پاشو تو آشپزخونه نمیذاره.

نه میشورم نه بشورن تمام 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی باورکن تو اونجا کار نکنی مادرشوهرتم مهمونی هرهفتشو جمع میکنه دیگه 

خیالش راحته تو هستی کارارو میکنی هر هفته دعوتشون میکنه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
مادرشوهرم که هم ماشین ظرفشویی دارن هم نیروی کمکی اونجا احتیاج نیست کاری کنیم خونه ی خواهر شوهر هم سا ...

اره خب من خونم نمیشستن مینشستن  خونه خودشون با اخم تخم و کمال پررویی منو صدا میزدن تو آشپزخونه 

دیدم خیلییییی سوارم شدن به زور پیاده شون کردم 

مادرشوهرم که هم ماشین ظرفشویی دارن هم نیروی کمکی اونجا احتیاج نیست کاری کنیم خونه ی خواهر شوهر هم سا ...

وای تنهایی خودتو میکشی قشنگ

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اره خب من خونم نمیشستن مینشستن خونه خودشون با اخم تخم و کمال پررویی منو صدا میزدن تو آشپزخونه دیدم ...

خوب کردی دمت گرم😉

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم مثل تو بودم تازه اخم و تخمم می‌کردن بهم خودمو کشیدم کنار البته هیچ جوره دست از سرم برنمیداشتن ها ...

وا ب جنگ میفرستادن اشپزخونه ؟ینی چحوری ؟

اره نزدبکه گلم

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف