2777
2789
عنوان

شهدا رو چقدر میشناسیم

100 بازدید | 21 پست

من ی زمان خیلی دنبال اطلاعات درمورد شهدایی مثل ابراهیم هادی،رسول خلیلی و... بودم شمام علاقه دارید؟

کدوم شهید رو بیشتر بهش ارادت دارید؟ی حرف قشنگ ازش بگید ک‌خیلی تاثیرگذار بوده تو زندگیتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا جوانمردی و کنترلنگاه ابراهیم هادی خیلی برام‌جذاب بود

همینطور رسول خلیلی و اینکه خیلی ب ارتباط با نامحرم تاکید داشتند ک مثلا خانمها در برابر نامحرم صداتونو بالا نبرید(همینطور ک برای خانمها گفتند اقایونم باید رعایت کنند دگ ی وقت سوءتفاهم‌نشه)

شهید سجاد زبرجدی.. من به این شهید ارادت خیلی خاصی دارم و یادمه یه قسمتی از وصیت نامه اش رو که گفته بود زیارت عاشورا رو فراموش نکنید خیلی مهمه

این حرفش واقعا برام الگویی شد که سعی کنم هرشب زیارت عاشورا بخونم و کاملا راضی هستم از این کار چون که نتیجشو تو زندگیم دیدم

دوستشون دارم ولی دنبال داستان و... نبودم

خیلی خوبه هراز چندگاهی تو نت ی قسمتهایی از زندگیشونو بخون واقعا ب درد زندگی مادی الان ما خیلی میخوره و آدمو بی دغدغه میکنه ک‌ینی‌چی همش میدوییم

من عموم ۱۹ سالش بوده بمبارون شده جنگ ایران عراق مجرد بود مادربزرگم تا لحظه ای که زنده بود همیشه واسش گریه میکرد پسرعموم جنگ ۱۲روزه شهید شد زن و بچه داره خیلی زن و بچش بنظرم گناه دارن مخصوصا زنش اینقدر گریه میکنه همیشه اسمشونو یاد میکنم و گره تو کارم میفته اونارو صدا میزنم 

من عموم ۱۹ سالش بوده بمبارون شده جنگ ایران عراق مجرد بود مادربزرگم تا لحظه ای که زنده بود همیشه واسش ...

عزیزای دلم خدا رحمتشون کنه

قطعا جایگاهشون‌خیلی خوب و قشنگه

امیدوارم ک شفاعت‌ماروهم بکنن.دوست داشتین اسمشونم بگید

شهید سجاد زبرجدی.. من به این شهید ارادت خیلی خاصی دارم و یادمه یه قسمتی از وصیت نامه اش رو که گفته ب ...

زیارت عاشورا فوق العادست امیدوارم منم بتونم هم ب خوندن زیارت عاشورا و هم سوره واقعه مداومت پیدا کنم