2777
2789
عنوان

اصفهانی‌های عزیز و گل یه توک پا تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم پیشاپیش خوش آمدی .روزا هوا خوبه شبا یکم سرده.بریونی رو فقط برو چهار راه تختی زیر بازارچه ...

سلام عزیزم..

مرسی خوشگلم😍

من بچه بودم که اومدم شهرتون..

خیلی کوچیک بودم و یه چیزهایی از اون باغ پرندگان‌تون یادم مونده(نمیدونم هنوزم هست یا نه)

الان خداروشکر فرصتی پیش اومده که دوباره بیام و این بار دقیق تر و با حوصله‌تر شهرتون رو ببینم و تجربه‌اش کنم..

مرسی که بهم معرفی کردی، حتما حتما تجربه‌اش میکنم❤️

برای غذاهای معروف و دسرهای معروف دیگه شهرتون، چه جاهایی میتونم برم؟!

مثلا خورشت ماست رو واقعا دوست دارم امتحانش کنم🤤

ماکارون هستم:)

سرد که نه الان غروبا وشبا سردهگردو قیسی بادام سیب به پسته وزعفران هم چند ساله جدیدا کشت میشهلواشک شی ...

واقعا الان قیسی وبادوم برداشت میکنید .آخه ما به باغ کوچیک داریم چند تا درخت بادوم داره آخر مرداد  دیگه همه رو چیدیم 

آره، متوجهم..مثلا شهرزاد که خیلی معروفه، نظرات خوبی ازش نخوندم...با این حال من همچنان مشتاقم که شهر ...

قدمت سر چشم

مهمون برای ما عزیزه و روی سر ما جا داره

امیدوارم بهت خوش بگذره

الان شبها پیاده روی هم توی چهارباغ هم میدون امام همچنان میچسبه کنارشم میتونی مغازه هاشو ببینی

فقط فالوده رو اصلا توی میدون امام امتحان نکن.افتضاحه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مقایسه نکردم میگم الان پاییز تبریز وکندوان عالیه پرآب وفصل برداشت محصول

چه جالب..

من فکر میکردم بخاطر آب و هوای خنک‌تری که تبریز داره، شاید این موقع سال وقت خوبی نباشه..

مرسی که گفتی😍✨️

واقعا الان قیسی وبادوم برداشت میکنید .آخه ما به باغ کوچیک داریم چند تا درخت بادوم داره آخر مرداد دی ...

اره قیسی که مال الان نیست بادام های درختی خیلی محکمه الان برداشت می کنن تازه سنجد هنوز مونده کال هستن 

خدایا شکرت

من قبلا ازشون غذا میگرفتم بعد بازسازیش دیگه نرفتم شنیده بودم خوب نیست، پس خوبه شما میگین

بله من دوست داشتم چلو گردنشو

خورشت ماستشم خوب بود

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ما از عدالت میگیریم تو گوگل بزنی میاره واست

ممنونم ازتون..

مرسی که تجربه‌تون رو باهام به اشتراک گذاشتین😍✨️

حتما تجربه‌اش میکنم😍😍😍

اگر تجربه‌های دیگه‌ای هم دارین، ممنون میشم که باهام له اشتراک بذارین😍✨️

سلام عزیزم..مرسی خوشگلم😍من بچه بودم که اومدم شهرتون..خیلی کوچیک بودم و یه چیزهایی از اون باغ پرندگا ...

همون بیرونی که گفتم داره ولی فقط پنج شنبه ها دارن .حلیم وعدسی هاشونم با تهران فرق داره یکم امتحان کن.حلیم بادمجونم یکی از غذاهاشونه اونم دوست داشتی امتحان کن.باغ پرندگان آکواریوم.باغ پروانه ها..... هم تو ناژوان هنوز هست باغ نور صفه ...و جاهای تفریحی زیاد داره شهر بازی ..

البته من اصفهانی نیستم.اهل تهرانم ولی سی ساله عروس اصفهانیا شدم امیدوارم بهت خوش بگذره

اما برای اینکه بالاخره یه پیشنهاد داده باشمرستوران معظم کیفیت غذاهاش خوبهمن کلا خیلی سخت گیرم.تایید ...

دست شما درد نکنه😍✨️

حداقل چهار پنج روزی هستم تو شهر زیباتون..

و خب آشپزی هم نمیتونم بکنم..

حتما حتما بهش سر میزنم😍✨️

دست شما درد نکنه😍✨️حداقل چهار پنج روزی هستم تو شهر زیباتون..و خب آشپزی هم نمیتونم بکنم..حتما حتما ب ...

خواهش میکنم عزیزم

خورش ماست هم چند جا هست

یکیش تاج الملوک توی خیابون احمدآباد

ما گرفتیم دوست داشتیم

سادات و زرین تاج و اینا هم هستند

خوندم قشنگم..اسکرین شات گرفتم که تو برنامه سفرم بنویسم😍

فقط یادت باشه بریونی غذای ظهر، شب امتحان نکن چون سنگینه..راستی آش شله قلمکارشونم دوست داشتی امتحان کن 

خودت از کدوم شهر تشریف میاری

قدمت سر چشممهمون برای ما عزیزه و روی سر ما جا دارهامیدوارم بهت خوش بگذرهالان شبها پیاده روی هم توی چ ...

چشم حتما..

به جز میدون امام، فالوده رو از جای خاصی بگیرم؟!

یا تفاوتی نداره؟!