2777
2789
عنوان

اصفهانی‌های عزیز و گل یه توک پا تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 54 پست
چشم حتما..به جز میدون امام، فالوده رو از جای خاصی بگیرم؟!یا تفاوتی نداره؟!

یه فالوده هست توی شهر رهنون به اسم حاج علی محمد

فالوده هاش و بستنی سنتیهاش معروفه

اما تازگیها کیفیت بستنیهاش اومده پایین و من پیشنهاد نمیکنم.ولی فالوده هاش خوبه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
همون بیرونی که گفتم داره ولی فقط پنج شنبه ها دارن .حلیم وعدسی هاشونم با تهران فرق داره یکم امتحان کن ...

خب پس..

سی ساله که تجربه دارین😍

خیلی هم عااالی😍😍😍

ممنونم که کمکم کردین و تجربه‌هاتون رو در اختیارم قرار دادین🙏🙏🙏

ماکارون هستم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزمخورش ماست هم چند جا هستیکیش تاج الملوک توی خیابون احمدآبادما گرفتیم دوست داشتیمسادا ...

ممنونم ازتون😍😍😍

خیلی خیلی کمکم کردین✨️

فقط یادت باشه بریونی غذای ظهر، شب امتحان نکن چون سنگینه..راستی آش شله قلمکارشونم دوست داشتی امتحان ک ...

حتما حتما...مرسی که حواست هست..

درست میگی، غذای روغنی مناسب شب نیست..

من از نیشابور میام قشنگم✨️

ممنونم ازتون😍😍😍خیلی خیلی کمکم کردین✨️

عزیزی

توی جلفا و خاقانی و محله ی ارامنه هم فست فودیهاش خوبه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
حتما حتما...مرسی که حواست هست..درست میگی، غذای روغنی مناسب شب نیست..من از نیشابور میام قشنگم✨️

خوش بگذره بهتون گلم

یه فالوده هست توی شهر رهنون به اسم حاج علی محمدفالوده هاش و بستنی سنتیهاش معروفهاما تازگیها کیفیت بس ...

مرسی ازتون😍✨️

حتما حتما تو برنامه‌ام میذارم..

این وقت سال خیلی اهل بستنی نیستم، اما فالوده رو هستم😍

مرسی ازتون😍✨️حتما حتما تو برنامه‌ام میذارم..این وقت سال خیلی اهل بستنی نیستم، اما فالوده رو هستم😍

😙😙