2777
2789
عنوان

اصفهانی‌های عزیز و گل یه توک پا تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 54 پست
یه نفر ننوشت چه خوبی داره این اصفهان !!بیا تبریز برو کندوان هتل لاله کیف کن

همه شهرهای ایران‌مون خوبه...

منم عاشق‌شونم..

انشاءالله از خدا عمر و پول کافی بگیرم، همه‌ رو ببینم و تجربه کنم...

تبریز هم عشقه...

من عاااشقشم...

ولی سرمایی هم هستم..

شاید بهتر باشه اواخر بهار بیام🫠

ماکارون هستم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما برای اینکه بالاخره یه پیشنهاد داده باشم

رستوران معظم کیفیت غذاهاش خوبه

من کلا خیلی سخت گیرم.تایید میکنم اینجا رو

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
امام خمینی؟

بله

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
انشاءالله 😍 نهایتا یه شیشه عرق نعنا هم با خودم میارم شهرتون😁کدوم بریونی اصفهان رو شما میشناسی که م ...

واقیتش اینه که من اهل غذای چرب نیستم و به ندرت میخورم اینم وقتایی که میرم میدان امام میرم داخل بازار یه مغازه کوچیکه ،نمیتونم ادرس بدم پیچ تو پیچه خودمم گمش میکنم هر بار،بازارای میدون امام خیلیییی بزرگه گم میشه ادم داخلش

همون که تو امام خمینی .نه به نظرم خوب نیست

ما امتحان کردیم خوب بوده

البته برنجشو میتونه بهتر دربیاره.قالبیهاش یکم خشکه

حال دل شهرمون خیلی وقته که خوب نیستخون تو رگهاش نیستشبیه یه آدم افسرده و رنجور و پژمرده شدهغبار آلود ...

آره، متوجهم..

مثلا شهرزاد که خیلی معروفه، نظرات خوبی ازش نخوندم...با این حال من همچنان مشتاقم که شهر زیباتون رو ببینم..

و تجربه‌اش کنم😍

به همین خاطر تاپیک زدم تا در نهایت هر اون چیزی که هست، من اون خوب و عالی‌اش رو برم..

گذشته، البته که قشنگ‌تر بوده..

اما خب زمان حال رو هم نمیشه نادیده گرفت❤️✨️

ماکارون هستم:)