2777
2789
بله زیاد زده توی صورتم...بابام تا حالا کمتر از گل نگفته...ولی این سه یا چهار بار تا حالا زده...آخرین ...

عزیزدلممممم

چرا تموم نمیکنی؟

میدونی بعد ازدواج هر اخلاق ده برابر میشه؟

الان میزنه تو صورتت 

اون موقع میفته به جونت 

نمیگی بچه دار شین چی میشه؟

میشه ازت خواهش کنم ارزش خودتو حفظ کنی قدر خودتو بدونی؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینهایی که از دوست پسر کتک میخورن حقیقتا بدبخت تر از شما ها ندیدم

چراااا 

من پولش نیاز ندارم 

حتی نیاز ندارم بگیرتم...

خودشو دوست دارم...مردونگیش رو قدرتش رو...

برای این که تصور کنی می تونی یاد ملی و راه های نرفته اش بیفتی

بله زیاد زده توی صورتم...بابام تا حالا کمتر از گل نگفته...ولی این سه یا چهار بار تا حالا زده...آخرین ...

ببخشیدا حالمو بهم زدی!

عزت نفس نداری یا سر راهی هستی!؟

انقد درمونده ی مردی 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
عزیزدلمممممچرا تموم نمیکنی؟میدونی بعد ازدواج هر اخلاق ده برابر میشه؟الان میزنه تو صورتت اون موقع میف ...

آخهه دوسش دارم قدددش....

هیکلششش

جذبببه ااااش

چرا باید بدتر بشه....اون لحظه ها غیرتی می شه و من واقعا حساسیتی که به خرج می ده رو دوست دارم

فقط اینهایی که از دوست پسر کتک میخورن حقیقتا بدبخت تر از شما ها ندیدم

خوردم و تموم شد

اگه همیشه به فرمون یا دیوار میزد

میگفت دستی که رو زن بلند شه باید قطع کرد

پدرشم دست بزن نداشت

عصبی شد انگشتر دستش بود خوابوند تو دهنم

انگشتر لبمو پاره کرد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
بله به شدت متاسفانه هخری همین دیشب 😔نگید طلاق امکانش نیست برام

حالا که نمی تونی طلاق بگیری وقراره تا آخر عمر با ارزشت بریزی پای این نره خر بهتر نیست تو هم بزنیش؟ زورت نمیرسه با یه چیزی بزن 

چراااا من پولش نیاز ندارم حتی نیاز ندارم بگیرتم...خودشو دوست دارم...مردونگیش رو قدرتش رو...برای این ...

این دوست داشتن نیست حماقته 

تو الکی وابسته شدی اونم که سو استفاده گر

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

آخهه دوسش دارم قدددش....هیکلشششجذبببه ااااشچرا باید بدتر بشه....اون لحظه ها غیرتی می شه و من واقعا ح ...

یاابلفض🥲💔

غیرتی نمیشه غیرت میدونی چیه

نزاری همسرت اذیت شه اب تو دلش تکون بخوره 

این خودش داره اذیتت میکنه

عزیزدلم ۸ میلیارد ادم تو دنیاس

هستن کسایی که دورسرت بگردن و قدرتو بدونن