2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلمممممچرا تموم نمیکنی؟میدونی بعد ازدواج هر اخلاق ده برابر میشه؟الان میزنه تو صورتت اون موقع میف ...

آخه می دونین حس میکنم مرد باید دعوا بلد باشه

باید از زنش محافظت کنه...

شاید واقعا تعریفم از غیرت اشتباهه ولی این این شکلیه که دربرابر هرررچیییی از من محافطت می کنه مثل بادی گارده...

وحشی نیست

مثلا از روی یه جوبم می خوام رد بشم نمی ذاره حتما باید بلندم کنه...

بند کفشمو نمی تونم خم بشم توی خیابون ببندم که پشتمو کسی ببینه خودش خم می شه...

چراااا من پولش نیاز ندارم حتی نیاز ندارم بگیرتم...خودشو دوست دارم...مردونگیش رو قدرتش رو...برای این ...

قدرت؟ تعریفت از مردونگی چیه؟

من‌شوهرم از قهرمان های بوکس بوده کلی مقام داره الان مربی بدنسازی ۱۴ سال باهاش زندگی کردم دستش روم  بلند نشده ولی جون میده برای راحتیم جون میده برای آرامش زن و بچش 

قدرتش هم مقابل مشکلات نشون میده قدرتش اونجایی فهمیدم که گفت با خیال راحت زندگیت کن هر سختی بود با من مردونگیش وقتی فهمیدم که ج ن ده های خیابون و فامیل دنبالش افتادن ولی هرز نرفت حتی به یک نگاه 

به نظر من طرز فکرت خیلی بچه گانه است خواهش میکنم جایگاه خودت و ارزش خودت رو بفهم مرد اگر مرد باشه دستش روی زن بلند نمیشه تفاوت مرد و نامرد رو بفهم

اشهد ان علی ولی الله

عزیزدلمممممچرا تموم نمیکنی؟میدونی بعد ازدواج هر اخلاق ده برابر میشه؟الان میزنه تو صورتت اون موقع میف ...

بعد اینا که گفتم فانتزی نیستا....

جزئیات همه چی یادش می مونه...

وقتی حالم بده خودش غذا می گیره، حتیی لقه می گیره می ذاره توی دهنم

آخه می دونین حس میکنم مرد باید دعوا بلد باشهباید از زنش محافظت کنه...شاید واقعا تعریفم از غیرت اشتبا ...

اینایی که گفتی خوبن خب

ولی بخش کتک مخالفم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اصلا چیز طبیعی نیست.  لطفا دقت کنید.  حتما با هر روشی که بلد هستین یا از هر روشی که تو خونه زندگی شما جواب میده،  این مشکل رو حل کنید.  یا حداقل کنترل کنید.  یکی اقدام قانونی،  یکی اطلاع به خانواده شوهر،  یکی اطلاع به خانواده خودش،  یکی اصلا با تغییراتی که تو زندگی خودش میده. 

اونها هم که از دوست پسر میخورن،  حتما با مشاور صحبت کنن.   که بتونن اشکال و طرحواره روحی خودشون رو شناسایی  و حل کنن.  موفق باشید

تونستی کنار بیای با این قضیه ؟مثلا چه رفتار هایی می‌کنه که اذیت میشی ؟

دیدم میگرن گرفتم سر این قضیه گفتم خودشو خاندانش برن به درک اسفل 😃😒 والا ارزشش ندارن سرسوزنی 

برا من عین مرده بیحاله 

ولی برا بچه داداشش  صداش پرانرژی میشه هی سربحث باز میکنه و...

یا مثلامن میگم شارژ بزن ۵تومن میزنه 🤕😆🤣 گفتم مادرت میگه شارژ ۱۰تومنی بزن گفت نه کمه بیست میزنم 

من فقط اینجور مواقع دیگه فقط ازش فاصله می گیرم که آرامشم به هم نخوره 

قدرت؟ تعریفت از مردونگی چیه؟من‌شوهرم از قهرمان های بوکس بوده کلی مقام داره الان مربی بدنسازی ۱۴ سال ...

طرز فکرم بچگانه نیست...

این کمبود منه..

بابای من نقطه مقابل اینه....هرچی بپوشم و هرچی بشه و اینا اصلااا مهم نیست...

این شبیه یه عقده شده برای ما