2777
2789

بچها ما تازه اومدیم تهران یکی از چالشای بزرگ اینجور مهاجرتا  یاد نداشنم ادرساس 

یک منطقه جی پی سا پرید و ما گم شدیم دو تا دختر جوون 

ریخت به دلمون شاید یک ساعت الکی دور زدیم 

تهش پیدا کردیم 

واقعا اینایی ک‌میرن خوابگاه چه دلی دارن  تنها میبودی گم میشدی باید چه میکردی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

و منی که توی خیابان های کاشان تنهایی واسه خودم این ور و اون ور می چرخم تا اسنپ بیاد یا شایدم تاکسی د ...

خوابگاهی هستی؟ 

ما یاد نگرفتیم داشتیم از شهر خارج میشدیم‌

یعنی گفتم الانکه یکی‌بپره جلومون 

یهویی از سعادت اباد سر در اوردیم اونم شیب خیلی سخت بود

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران لامصب بد چیزیه 

ورودیش رو نشان هم داشتیم میرفتیما ولی شیش و نیم صبح بود و خیلی خسته بودم خیابونو درست تشخیص ندادم دقیقا یه ربع داشتیم مسیرو برمیگشتیم

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خوابگاهی هستی؟ ما یاد نگرفتیم داشتیم از شهر خارج میشدیم‌یعنی گفتم الانکه یکی‌بپره جلومون یهویی از سع ...

خوابگاهی نیستم شهر خودمه😅😅😅

کاشان اب از آب تکون نمیخوره اصلا اینجا هر اتفاقی واسه کشور بی افته یا هر اتفاقی بی افته اینجا امن و توی یک دنیای دیگه هستیم😑😂🤣🤣🤣

اینجا اصلا از اون چیزا......نداریم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖