2777
2789

فامیله۸ماهه باهمیم و همه فامیل درجریانن مطمئنم دوسم داره خانوادشم خیلی بهم احترام میزارن ازلحاظ مالیم برام کم نمیزاره اگ هم بگم کات کلی قربون صدقم میره و قبول نمیکنه و ی شهر دیگه کار میکنه۸ماهه واسه خواستگاری اومدن هربار میگه اخر هفته بعدعقبش میندازه با اینکه انگشتر ولباس همه چی واسم خریده همش میگه فعلا مشغله دارم ونمیتونم بیام با اینکه دوسش دارم دیگه خسته شدم از این شرایط نمیدونم همچنان صبوری کنم یا پا رودلم بزارم وکات کنم همش بهم میگه چرا انقد هولی خب هرموقع بیکار شدم میام ولی من دیگه نمیتونم تحمل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده اش با خانوادت حرف زدن یا نه 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

پول فرستاد با مامانم و مامانش رفتیم خرید لباس پیش خودمه انگشتر پیش مامانش

بنظرم دوستت داره ولی نزار بیشتر کش پیدا کنه 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

هزار بار گفتم حتی۱بارم واقعا کات کردم کلی التماس وخواهش کردم ک برگردم

حواست رو جمع کن از این خانواده هانباشن که تو خواستگاری هم هزار وعده وعید میدن بعدا که دختر عقد کرد میزنن زیرش و عمل نمیکنن

و اینم بدون هر اخلاقی الان دارن بعدا چندبرابرشو نشون میدن چه مثبت چه منفی 

پس چشمتو باز کن لطفا 

الانم بنظرم یا بپرس کی میای که سر حرفت وایسی 

یا اگه پیچوند دیگه هیچی نگو  تا به خودش بیاد